Wild West Online - bejött a múlt heti hírverés

  • Írta: Shifty
  • 2017. május 18.
  • Biznisz
Link másolása
Bár egy hete még abban bízott a Wild West Online-t fejlesztő 612 Games, hogy a rajongók támogatásával tudnak majd elrajtolni, erre végül nem lesz szükség. A befektetők minden tőkét megadtak.

Egy héttel ezelőtt a GTA egyik fórumán felbukkant egy kép egy vadnyugati játékról. Akkor mindenki azt hitte, hogy a Red Dead Redemption második részét ábrázolja a vadnyugati csendélet, de elég hamar kiderült, nem erről van szó.

A szivárgás utáni napon ugyanis kiderült, a 612 Games egy jó ideje már fejlesztett online PvP-játékáról, a Wild West Online-ról van szó. A formális megerősítés után a csapat azt is elárulta, hogy ugyan az alapjátékkal ki tudnak majd jönni, de szeretnék Early Accessen és Kickstarteren is megfuttatni a projektet, hogy az így befolyt rajongói pénzekből olyan dolgokat is meg tudjanak valósítani, amire eredetileg már nem jutott volna anyagi erőforrás.

Ma viszont kiderült, erre nem lesz szükség, mivel a múlt heti "véletlen szivárgás" után akkora figyelmet kapott a játék, hogy a befektetők jelezték, készek megadni minden támogatást ahhoz, hogy a Wild West Online teljes pompában jelenhessen meg.

1.
1.
ilovenancythompson
valami nevet adjatok már neki ami frankó mert ez nagyon parízer :O))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...