Battlefront II - egy birodalmi katona története

Link másolása
Új fejlesztői videónapló érkezett a Star Wars: Battlefront II-höz, melyben a sztoriról és annak főszereplőjéről, Iden Versióról tudhatunk meg többet. A fejlesztők szeretnék megmutatni a kampányban, milyen egy birodalmi katona élete.

Új videónapló érkezett a Star Wars: Battlefront II fejlesztőitől, melyben a játék egyik legérdekesebb részéről, az egyjátékos kampány történetéről beszélnek.

A készítők elmondása szerint a céljuk az volt, hogy megmutassák, hogyan zajlik a birodalmi egységek élete. Szeretnék bemutatni a motivációikat, hogy ne úgy tekintsük rájuk, mintha erőszakkal besorozott, agymosott katonák lennének. Ezért választották főszereplőnek Iden Versiót, akinek nemcsak a családja követi a Birodalom eszméit, de ő is hisz abban, hogy a Birodalom a galaxis érdekét szolgálja.

16.
16.
lordboxi
#10. Neharagudj, de a sexizmusnak, mi köze van az olvasatlansághoz?
Miért ne lehetne TheFlash szexista? Az bármivel rosszabb mint a feminizmus?
14.
14.
Őrnagy
#11: Az egyszerű sorkatonának is lehetne története: sose volt szorgalmas, gyakran megbukott, nem tud jól lőni, mert rossz a szeme, alacsony és gyáva, kissé kopaszodik :D
13.
13.
delphijos
#12: Persze, ezt megértem. Én arra gondoltam hogy pl. egy II. VH-s játéknál is nehezen hihető lenne egy olyan történet mondjuk, hogy egy nullahúsz közlegénnyel vagy, és PONT Te keveredsz bele teszem azt egy Hitler elleni merényletbe. De én se bánnék egy Republic Commando-t, de azért az tudható volt hogy ez nem ilyen játék lesz.....
12.
12.
wolfwarrior
#11: Mivel a játék menet most valószínűleg arról fog szólni hogy főként egyedül csinálsz mindent rohangálsz lövöldözöl és néha az npc haverod aki nem bír megölni semmit röfög valamit neked.Lehet hogy csak a Republic commandó beszél belőlem, de királyabb lenne egy csapat része lenni akik összedolgoznak akiket ismersz akikkel taktikai manőverezni lehet.
11.
11.
delphijos
#6: "nkább játszanék egy sima sorkatonát, mint valami elitet"

Ok, de a 345678. számú rohamosztagos mögé meg nehéz lenne normális történetet rittyenteni. Azért hihetőbb ha legalább egy kicsit magasabb "státuszú" valaki az akivél érdekes / ízgalmas dolgok történnek.
10.
10.
imchristailor
Remelem, hogy csak fiatalok, akik a "feminista, picsa" es hasonlo kommenteket irjak. Noi foszereplovel mesz es ez kiveri a biztositekot? Akkor ahelyett, hogy jatszanatok ezzel a feminista jatekkal inkabb olvassatok egy kicsit. :)
9.
9.
spikee576
Storymod vegre megeltuk eztis,legalabb kap vmi tortenetet a jatek nemcsak egy multis szemettel szurjak ki a szemunket.Remelem igymar nemlesz bukas a jatek.
6.
6.
wolfwarrior
#1 A filmekben nem nagyon volt példa, hogy miért is olyan "gonosz" a birodalom, a legtöbb rossz meg se történt volna ha nem lettek volna "ellenállok".

#4 Ki kell nyalni a nyafogó feministák seggét te is tudod,nekem csak az nem tetszik, inkább játszanék egy sima sorkatonát, mint valami elitet, és az új cannon nonsense is előtérbe fog kerülni a story során ahogy elnézem.
3.
3.
KőbányaKispest
#1: Hát ott minden volt, csak rend. egység meg biztonság nem.
1.
1.
frankdelgado
Végre. Mindíg is birodalom pàrti voltam. Rend, egység, biztonsàg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...