Rebootolják a Resident Evil-filmsorozatot

  • Írta: fojesz
  • 2017. május 22.
  • Cooltúra
Link másolása
Habár túl sok konkrétumot nem ismerünk még, az első hat Resident Evil-mozit jegyző Constantin Film megerősítette, hogy rebootolják a filmsorozatot, ráadásul ezúttal is hat felvonásban gondolkodnak.

A Variety cikke szerint a Constantin Film igazgatótanácsának elnöke, Martin Moszkowicz bejelentette a Cannes-i Filmfesztivál során, hogy rebootolják a Resident Evil-sorozatot. A cég újabb hat moziban gondolkodik, ami nem csoda, elvégre az eredeti hat adaptáció 1,2 milliárd dollárt hozott neki, és még mindig nála vannak a játékok megfilmesítési jogai.

A további részletek még nem ismertek a tervek kapcsán, de az több, mint valószínű, hogy Paul W.S. Anderson (és így Milla Jovovich) már nem tér vissza, annál is inkább, mert a író-rendező ezúttal egy másik Capcom-címet szemelt ki magának: a Monster Hunterből készít feldolgozást, aminek ráadásul a sorozat fősodrához lesz köze.

A legutóbbi Resident Evil-film kritikáját itt olvashatjátok el!

32.
32.
crytek
Várjuk ezerrel.
Jön a Rambo remake is (Inidaiak csinálják)
31.
31.
FreeKatana
30.
30.
Csoki80
#29: Álmodik a nyomor :-D
29.
29.
FreeKatana
Azért én már vártam erre, remélve, hogy összehoznak valami értelmesebbet. Az első részeket még lehetett valahol szeretni, később kezdett el hanyatlani a sorozat, de nagyon. Ez az utolsó rész meg kb. az egész sztorit átírta, ha beszélhetünk ilyenről. A Reboottal kapcsolatban nem vagyok telhetetlen. Nem kell egy az egyben a játék. Már azzal is megelégszem, ha normális, hétköznapi főszereplőt kapunk, hanyagolják a papírmasé töltelékkaraktereket, meg ezt a futurisztikus vonalat. Esetleg szolidabb akciók, mint az első részben, nem pedig ez a túllicitálós gagyi fajta. Ezzel lehet már sokat várok, de talán kicsit az igazi RE hangulatból is belecsempészhetnének, amiért anno megszerettem a klasszikus trilógiát.
27.
27.
Klank
Annyi, de annyi játék van amiből Isteni feldolgozás lehetne, de nekünk csak Rezi 8 jut...
26.
26.
delphijos
Én még Sofia Boutella-t is el tudnám képzeli. Ez a Múmia mozi nem az igazi, de előtte pl. A Kingsman-ban látszott hogy az akrobatikus mozdulatokkal nem nagyon lenne gondja. Egyébként Gemma sem lenne rossz.
25.
25.
#19: Akkor én Gemma Arterton-ra szavazok. A Boszorkányvadászokban nagyon jó volt.
24.
24.
GAMEROD
Még középiskolásként tűkön ülve vártam a megjelenését valamikor 2001-ben, már írattam is ki cd-re. De akkora csalódás és gagyi volt, nem tudtam ezt a Milla Jovovich-t mire vélni. Az utolsó 2 perc adott nekem egy kis Resident Evil fílinget, amikor az utcán szanaszét hevertek az autók és szó volt a Nemesis programról.
23.
23.
Onion
Reboot olyasmi lesz mint RE 7?
22.
22.
crytek
21.
21.
DON GONDOCS
Rebootolják felőlem, CSAK ne ezekkel a szereplőkkel! Íróval és rendezővel. Lehetne ebből jó filmet is csinálni hisz minden adott.
19.
19.
delphijos
#18: Erre a szerepre? Öszintén? Majdnem bárki. Csinos pofi + álljon jól rajta a bőrcucc. Azért ez nem a Hamlet.
18.
18.
#14: Hát nem tudom, hogy ki lenne helyette jó női főszereplő.
15.
15.
Norbiii
#13: Látom, csak leírtam hogy játékban a négyes.
14.
14.
delphijos
#9: Én is megszoktam nagyon sok színészt ak szinte "összenőtt" a szereppel, de nem kéne ezt ennyire szent tehénnek venni. Talán a legjobb példa Spock karaktere, akire szinte mindenki a világon azt mondta hogy Leonard Nimoy vagy senki. És mégis működött, a reboot 3. filmje sem ez miatt nem lett valami túl jó. ( De akár ugyaninnen Kirk-öt is említhetném) Nem hiszem hogy Milla Jovovich olyan maradandót nyújtott hogy ne lehetne helyette más ( és ha igen akkor is ). Mondom én úgy vagyok hogy ha rossz lesz legfeljebb nem nézem meg. De nem érzem szentségtörésnek a dolgot....
13.
13.
Yanez
#11: Itt most a filmről van szó...
12.
12.
devilcsaj
Sztem ne csináljanak rebootot. Nekem a második, negyedik és ötödik úgy ahogy tetszett, a többi nem. Az animációsak a legjobbak. Ha nem követi a játék történetét, csak mert afélle fanficcként készítik, hogy ők milyennek gondolnák a saját Resis vagy bármilyen kedvencük történetét, akkor onnantól kezdve inkább más címmel készítsék. Így cseszték el az Assassin's Creedet is.
11.
11.
Norbiii
Nem játszottam az összessel, de amit nagyon szerettem az a Resident Evil 4 volt.
9.
9.
Ez a film csak Milla-val jó. Őt senkivel nem lehet pótolni.
7.
7.
Grabowsky30+
Volt egy rész ami nem volt teljesen fos (az első), na ezt most újra csinálják! :D :D Gratulálok! :D
6.
6.
#5: Így vagyok vele én is, hátha jó lesz. A mostani szériát is szerettem az elején, sosem lehet tudni. Max. hagyom a búsba, mint az utóbbi 3-4 részt.
5.
5.
delphijos
#3: Én ezekkel úgy vagyok, hogy nem az én pénzem, megnézni se kötelező semmit. Ha jó lesz örülünk, ha szar, kit érdekel?
4.
4.
S.ityu
nem lett volna hülyeség, ha Leon vonalon rittyentenének elénk valamit... de így, hogy egy huszad rangú mellékszereplő formájában, már találkozhattunk vele így ez kilőve... a reboot-ra meg nem vagyok kíváncsi abszolút, mert egyrészt minek, másrészt új Wolverine filmet sem néznék meg HJ nélkül
3.
3.
Gykrizsi
Inkább hagynák szépen elrohadni ott ahol van. Ha valaki RE akarna, az játsszon vagy nézze az animációs filmeket. Elég szemetet kitermeltek már ezek a filmek, nem kell nekik még egy esély.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...