Outcast: Second Contact - Ranzaar fagyos földje

  • Írta: zoenn
  • 2017. május 27.
  • Videó
Link másolása
Az Appeal Studio teljes odaadással szorgoskodik az 1999-es klasszikus, az Outcast felújításán. A munkálatok remekül haladnak - ezt bizonyítja a legújabb pályamustra, amely a játék fagyos környezetét mutatja be.

Adelpha világa eléggé változatos hely, de ezt már jól tudják azok a deres halántékú veteránok, akiknek volt szerencséje az eredeti Outcasthez. Itt fekszik Ranzaar havas vidéke, amely a játék elején tűnik fel, és egy lázadó csoport menedékeként szolgál.

Az Appeal még 2014-ben szerezte vissza az Outcast jogait, és noha a kickstarteres gyűjtés sikertelen volt, sikerült a csapatnak kiadót találnia a Bigben személyében.

Az Outcast: Second Contact idén ősszel veszi be a boltokat PC-n, Xbox One-on és PS4-en. A közeljövőben még több pályabemutató várható, ez a videó csupán a sorozat első epizódja:

11.
11.
Oresko
Ez elég csillagkapu utánzat. Nemrég játszottam vele, de visszakértem Steamen az árát, túl elavult nekem.
10.
10.
zozo76hun
https://youtu.be/U6XR7-eEHgE

hat meg ma sem lehet azt mondani hogy csunya lenne, koszonhetoen a voxeleknek...
8.
8.
zozo76hun
https://youtu.be/Uc3zGZnI6ak
7.
7.
zozo76hun
a commanche nevu helikopter"szimulator" (inkabb arcade) hasznalta meg abban az idoben. hat, akkor baromi jol nezett ki, hiaba volt erosen pixeles.
6.
6.
zozo76hun
tenyleg, milyen lenne a grafika ha ma is voxelspace szeru engine-t hasznalnanak mint anno?
5.
5.
crytek
#3: Minimális? Totál új enginre tették át tudtommal..
4.
4.
Chrysh
#3: Azért azzal is lehet ezúttal számolni, hogy lehet, hogy az ebből a projektből befolyó pénzt már felhasználhatják arra a bizonyos 2. részre.
3.
3.
Extol
Megint ott tartunk, hogy emberek minimális erőfeszítéssel akarnak pénzhez jutni az érdemi munka helyett. Ranzaar mellesleg nem "viszonylag a játék eleje", hanem a legeleje.
2.
2.
Extol
Naná, hogy nem sikerült a Kickstarter, senkinek sem kellett egy újabb ezeréves játék ráncfelvarrott verziója. Ahelyett be lehetett volna fejezni a második részt, amiről anno igazából csak tervrajzokat lehetett látni, és a feledés sötétjébe veszett
1.
1.
crytek
Atomzsír, várom ezerrel
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...