Megérkezett a Mafia III új DLC-je

  • Írta: fojesz
  • 2017. május 31.
  • Letöltés
Link másolása
A második kiegészítő a Stones Unturned alcímet viseli, a főszerepet pedig Lincoln mellett John Donovan kapja benne. Hőseink összeállnak, hogy levadásszák régi riválisukat, hadjáratuk pedig egy sziget felé sodorja őket.

A történet kiegészítésén túl extra felszereléseknek, valamint új fegyvereknek örülhetünk - köztük egy terepjáróra telepített géppuskának is. Ezentúl már mesterlövészt is hívhatunk magunk mellé a küldetések során, illetve Bounty Hunting-missziókból is jutott egy friss adag a csomagba.

A DLC a 30 dolláros szezonbérlet részeként, illetve önállóan is elérhető 15 dollárért.

26.
26.
semike
En qrva sokat szidtam ezt a jatekot de valamiert most mar bejon.Teny az elejen egy hulladek volt,viszont javitgattak rajta es en meglepoen jol elszorakozok vele.Sokkal de sokkal szarabb jatekok is vannak,ugyh en reszemrol megbocsaaaatok:)
Amugy emlekszem anno a masodik reszt mindenki h szidta anno,most az a kiraly.Aki pedig folyton az elso Mafia-val jon,az uljon mar le es nezze meg abba is mennyi-de mennyi hiba es ideg van....persze az ido mindent mexepit....:)
25.
25.
kopic
Ismerosnel kiprobaltam, es civilek 1 utestol fekszenek...ezutan hagytam is francba az egeszet.
24.
24.
FrankBlack
Ismétlődő küldetések, bugos, optimalizálatlan, grafikailag, technikailag botrányosan rossz, és még az AI is sík hülye. De én el tudtam dönteni, hogy sírjak-e vagy nevessek. A nevetés mellett döntöttem, mert mindennek ellenére, vagy ezekkel együtt, de számomra nagyon szórakoztató játék. A gunfight szó szerint nevetséges. Egy „víg”játék. De én nagyon élvezem, sokat nevetek rajta. A meghalás animációk, ahogy átesnek a korláton, megpördülnek a tengelyük körül, stb. Egyszerűen szórakoztató.

Az atmoszféra, a város hangulata nagyon bejön, annak ellenére, hogy a grafika finoman szólva is elavult.

Nagyon szeretem azt a kort, és azokat a nagy, benzinzabáló autókat. Ebben a játékban legalább lehet érezni a súlyát az autóknak. Persze nem tökéletes, főleg a törésmodell, fizika, de nekem összességében nagyon bejön a vezetési élmény is. Van olyan, hogy csak úgy autókázok céltalanul este, munka után kikapcsolódásképpen.

Eddig 2x toltam ki, most kezdtem el nemrég harmadjára is. Játszottam sokat anno az első két résszel is. Igen, látható a játék „lezüllése”, de mégis szeretem mindegyik részt, ezt is beleértve.
22.
22.
RipHunter
Nem értem hogy miért kell mocskolni a Mafia 3at egyfolytában.Van akinek bejőn és kész.
19.
19.
krizsi3
#17: Elismerem, hogy a "csaljuk ki a nagyfőnököt az odújából" küldetések nem túl változatosak, ellenben nagyon gyorsan teljesíthetőek. Az AI meg tényleg nem a legerősebb, de Én a sztorira és magára a hangulatra figyeltem, amihez a zenék és a szinkronhangok is hozzátettek egy
jó nagy lapáttal.
17.
17.
tundrish
#16: Hát szerintem full ismétlődő küldetések, bugok és segghülye mesterséges intelligencia jellemzi leginkább a mafia 3-at. Végigvittem, de néha nem tudtam, hogy sírjak, vagy röhögjek kínomban.
16.
16.
krizsi3
Megjelenés első hetében játszottam vele pár órát, majd hanyagoltam úgy Márciusig a játékot, gondoltam kipróbálom mennyit javítottak rajta...mindenkinek ajánlom hogy akit egy kicsit is érdekel a Mafia 3, de tart tőle a negatív hírek miatt az ne tegye. Nagyon hangulatos a játék, jó karakterekkel (főleg Donovan), nagyon jó zenékkel és izgalmas küldetésekkel, az egyetlen ami hagyott kivetni valót az talán a grafika, meg az optimalizálás, de normálisan beállítva nekem ígyis tetszett!
15.
15.
#12: Belenéztem az itteni teszt alatti kommentekbe, bizony hogy egy szar ez a játék. Máshol sem voltak oda érte az emberek különösebben.
13.
13.
KőbányaKispest
A GTAV egyetlen szereplője többet ér, mint ez az egész szar úgy ahogy van.
10.
10.
Extol
Asszem egy-két év múlva én is megvehetem
8.
8.
delphijos
Most egyetértek Link-el. A játék kivitelezése botrányos, a GTA kenterbe veri, de a GTA küldetéseit én untam. Ez meg szorakoztaó volt.
6.
6.
RipHunter
Kb nekem is ez a véleményem róla.Az atmoszféra és a story csillagos ötös
3.
3.
RipHunter
Eszméletlen jó volt ez a dlc!!:))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...