E3 2017: Fél óra az Assassin's Creed: Originsszel

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 13.
  • Videó
A Ubisoft E3-as konferenciáját követően fél órán át streamelték az Assassin's Creed: Originst, így élesben is megcsodálhatjuk az új mechanikát. Ezen kívül fény derült a 800 eurós gyűjtői kiadásra is. Ha már lúd, legyen kövér!

Az Assassin's Creed-fanok tobzódhatnak az új látnivalókban. Két előzetes és az újdonságokat taglaló infók mellett most a játékmeneté a főszerep. A harc és a lopakodás sokkal összetettebb, mint korábban. Kellően fifikásak is lehetünk, ha az oroszlánokat kiengedjük a ketrecből és rászabadítjuk a banditákra.

A Ubisoft tegnap bejelentette a limitált számban elérhető, de iszonyatosan drága gyűjtői kiadást. A Legendary Collector's Editionből mindössze ezer példány készül és 799,9 euróba fáj. Ennyi pénzért megkapod az alapjátékot a szezonbérlettel, egy hetvencentis szobrot a főszereplőről, egy kézzel rajzolt térképet, egy sasfejet ábrázoló amulettet, egy művészeti albumot, négy litográfiát, és a betétdalokat tartalmazó lemezt. Szerencsére a szállítás ingyenes.

15.
KRAT0S
#14: Igen ez egy nagyon jó korszak,kérdés hogy mit tudnak kezdeni vele... (?) :)
14.
DarkLord
Maga a játékmenet szokásos, de nekem a helyszín adja és ez talán, majd átlendít a mélypontokon, főleg, ha végre több misztikum lesz a sztoriban nem, mint az ezelőtti részekben, mert ott rendesen kihagyták már ezt a vonalat. Ide, azért be lehet suvasztani piramisok felfedezését, útvesztőkkel, csapdákkal tele, amit nagyon hangulatosra meg lehetne csinálni. De, mint írtam csak a helyszín, ami pozitív számomra semmi más, se a játékmenet se semmi , ez a videó is egy nulla kb. azt majdnem fél óra :D
13.
user101
Nem tudom, én az ilyeneken nem akadok fenn, hogy meg van csirkebéllel voodoozva a nyílvessző és akkor is telibe talál amikor nem. Meg sasdrón ?! Ezek kitalált játékok, teljes mértékben a képzelet szüleménye, ami kölcsönvett egy korszakot amiről alig tudunk valamit, nem hogy fennakadjunk pár apróságon ( bakker azoknak ott akkoriban telefonjuk volt istenhez... :)))) ( source from indián jános és az elveszett kegyláda :)))
12.
RangerFox
#11: Azt se tudod mit beszélsz
11.
dzsiádzsó
AC3 volt talán az uccsó amibe tettem 5 percet, és azalatt is eluntam magam, AC1 isten király volt a maga korában, azóta csak DLC-k jönnek ki hozzá kb, ez sem több, de helyszín és a grafika (ha nem butítják és eléri a 20fps-t khm khm) most már meggyőz majd, hogy újból játsszak vele kicsit.
9.
gomba56
Kb mintha keresztezték volna Syndicate-t a Black Flag-el. Black Flag világa a Syndicate Rpg elemeivel vegyítve...
8.
Oldman
Egyelőre rendben van grafikailag a jàtèk, szèp! A mindenre fel tudok màszni haladàs ùgy làtszik megmaradt, ez inkàbb a fiataloknak tetszhet jobban, ettől tartottam előzőleg. Igaz ebből kiindulva az Uncharted 4 is beteges volt kissè, az irgalmatlan nagy kèzi / majomszerű / ugràsok tekintetèben. Nem lesz ez rossz összessègèben.
7.
Matt8888
Ha így folytatják nem marad semmi új októberre :D
6.
belaman
szóval kapunk egy lopakodós farcry-t. hangulatban nem rossz, de valahogy többet vártam
5.
KRAT0S
A Revelations óta nem játszottam AC - vel azt is csak vagy másfél órát,de ez most tetszik.
Egy alap kiadásra lehet beruházok ha teknikailag is rendben lesz.
4.
Hunszi
Hát ez a játék...tényleg csak egy játék :D semmi, de semmi realítás nincs benne :D Sas drón, nyomköveti nyilvessző, vizben is olyan fürge mozdulatok, mint a felszínen...mit nem adnék, ha ez a játék csak egy picivel készülne komolyabb tábornak és nem csak egy újabb casual 10 éveseknek szóló játék lenne...
3.
Shannaro
Sasnak álcázott drón...

Érdekes irányba mentek el ezzel az "RPG-sítéssel". Meglátjuk mi lesz belőle.

Amúgy nem azt mondták, hogy változik a mozgáskultúra? Vagy keverem valami másik játékkal?
2.
RangerFox
#1: Hát nem is figyeltél a lányra, mondja hogy sisak van rajta :D
1.
NemecsekErno
Aha, szóval 4:45-nél fejlövés után még egy kis hack&slash.
Amúgy a lánynak szólhattak volna, hogy inkább ne beszéljen, csak próbáljon meg csendben ülni és szépnek kinézni...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...