E3 2017: Fél óra az Assassin's Creed: Originsszel

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 13.
  • Videó
Link másolása
A Ubisoft E3-as konferenciáját követően fél órán át streamelték az Assassin's Creed: Originst, így élesben is megcsodálhatjuk az új mechanikát. Ezen kívül fény derült a 800 eurós gyűjtői kiadásra is. Ha már lúd, legyen kövér!

Az Assassin's Creed-fanok tobzódhatnak az új látnivalókban. Két előzetes és az újdonságokat taglaló infók mellett most a játékmeneté a főszerep. A harc és a lopakodás sokkal összetettebb, mint korábban. Kellően fifikásak is lehetünk, ha az oroszlánokat kiengedjük a ketrecből és rászabadítjuk a banditákra.

A Ubisoft tegnap bejelentette a limitált számban elérhető, de iszonyatosan drága gyűjtői kiadást. A Legendary Collector's Editionből mindössze ezer példány készül és 799,9 euróba fáj. Ennyi pénzért megkapod az alapjátékot a szezonbérlettel, egy hetvencentis szobrot a főszereplőről, egy kézzel rajzolt térképet, egy sasfejet ábrázoló amulettet, egy művészeti albumot, négy litográfiát, és a betétdalokat tartalmazó lemezt. Szerencsére a szállítás ingyenes.

15.
15.
KRAT0S
#14: Igen ez egy nagyon jó korszak,kérdés hogy mit tudnak kezdeni vele... (?) :)
14.
14.
DarkLord
Maga a játékmenet szokásos, de nekem a helyszín adja és ez talán, majd átlendít a mélypontokon, főleg, ha végre több misztikum lesz a sztoriban nem, mint az ezelőtti részekben, mert ott rendesen kihagyták már ezt a vonalat. Ide, azért be lehet suvasztani piramisok felfedezését, útvesztőkkel, csapdákkal tele, amit nagyon hangulatosra meg lehetne csinálni. De, mint írtam csak a helyszín, ami pozitív számomra semmi más, se a játékmenet se semmi , ez a videó is egy nulla kb. azt majdnem fél óra :D
13.
13.
user101
Nem tudom, én az ilyeneken nem akadok fenn, hogy meg van csirkebéllel voodoozva a nyílvessző és akkor is telibe talál amikor nem. Meg sasdrón ?! Ezek kitalált játékok, teljes mértékben a képzelet szüleménye, ami kölcsönvett egy korszakot amiről alig tudunk valamit, nem hogy fennakadjunk pár apróságon ( bakker azoknak ott akkoriban telefonjuk volt istenhez... :)))) ( source from indián jános és az elveszett kegyláda :)))
12.
12.
RangerFox
#11: Azt se tudod mit beszélsz
11.
11.
dzsiádzsó
AC3 volt talán az uccsó amibe tettem 5 percet, és azalatt is eluntam magam, AC1 isten király volt a maga korában, azóta csak DLC-k jönnek ki hozzá kb, ez sem több, de helyszín és a grafika (ha nem butítják és eléri a 20fps-t khm khm) most már meggyőz majd, hogy újból játsszak vele kicsit.
9.
9.
gomba56
Kb mintha keresztezték volna Syndicate-t a Black Flag-el. Black Flag világa a Syndicate Rpg elemeivel vegyítve...
7.
7.
Matt8888
Ha így folytatják nem marad semmi új októberre :D
6.
6.
belaman
szóval kapunk egy lopakodós farcry-t. hangulatban nem rossz, de valahogy többet vártam
5.
5.
KRAT0S
A Revelations óta nem játszottam AC - vel azt is csak vagy másfél órát,de ez most tetszik.
Egy alap kiadásra lehet beruházok ha teknikailag is rendben lesz.
4.
4.
Hunszi
Hát ez a játék...tényleg csak egy játék :D semmi, de semmi realítás nincs benne :D Sas drón, nyomköveti nyilvessző, vizben is olyan fürge mozdulatok, mint a felszínen...mit nem adnék, ha ez a játék csak egy picivel készülne komolyabb tábornak és nem csak egy újabb casual 10 éveseknek szóló játék lenne...
3.
3.
Shannaro
Sasnak álcázott drón...

Érdekes irányba mentek el ezzel az "RPG-sítéssel". Meglátjuk mi lesz belőle.

Amúgy nem azt mondták, hogy változik a mozgáskultúra? Vagy keverem valami másik játékkal?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...