E3 2017: Assassin’s Creed: Origins - multi nélkül

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 14.
  • Hír
Link másolása
A játék rendezője, Ashraf Ismail elhintette, hogy kimarad az Assassin's Creed: Originsból a többjátékos mód. Ennek ellenére néhány online funkciót azért meg kell tűrniük a rajongóknak - csak nehogy lehúzás legyen!

A hír a YouTube E3 Colisseum Assassin's Creed: Originsnek szentelt előadásáról származik. Ashraf Ismail rendező megerősítette, hogy multiplayer nélkül érkezik az ókori Egyiptomban játszódó anyag, ugyanakkor néhány online funkció helyet kap benne.

Ismail nem részletezte, hogy miről van szó, de reméljük, nem csak felesleges Uplay-jutalmakat oldhatunk fel a segítségükkel.

Kiderült az is, hogy néhány szegmensben más szereplőket is irányíthatunk az Originsben. A rendező nem kommentálta a modern korban játszódó részek lehetőségét, de bizonyára sok rajongó örülne neki. Hát még annak, hogy Bayek szövetségeseit is elvihetnék pár fordulóra!

Utoljára az Assassin's Creed IV: Black Flag tartalmazott kompetitív multit, a Unityben pedig kooperatív mód kapott helyet. A Syndicate-ből teljesen kimaradt a többjátékos mód, nem véletlenül.

A teljes adást fentebb megnézhetitek. Ha még több infóra vágysz az Originsről, nyálazd át ezt a cikkünket!

2.
2.
hedzsooo
...Ja, most néztem:
"Pre-Purchase Assassin's Creed Origins

Pre-Purchase Assassin's Creed Origins - Deluxe Edition

Pre-Purchase Assassin's Creed Origins - Gold Edition"

Sajnos továbbra is, itt is menne a lehúzás elég szépen, pedig még az sem biztos, hogy megjelenéskor nem megint 1 félkész játékot akarnak a játékosok torkán lenyomni. Úgyhogy akkor inkább kihagyom majd ezt a részt is, eddig úgy fest. Esetleg 1 évvel megjelenés után beszerzem, ha tényleg nem lesz ez a rész annyira a másolata az előzőeknek/lesz benne elég újdonság, meg lesz hozzá 1 valamire való leárazás, ahol a teljes tartalommal bíró kiadás is értelmes áron lesz kapható. :-)
1.
1.
hedzsooo
Még a végén ismét érdekelni kezdenek az AC játékok. A Black Flag-el még jól elvoltam annó de azóta kihagytam inkább ezeket a játékokat. Főként a ratyi állapotú megjelenések + az ilyen-olyan premium kiadások/DLC-áradatok/hajmeresztő megjelenési árak kivágott tartalmak mellett tántorítottak el, meg az is, h nem tartottam már eléggé újszerűnek sem őket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...