E3 2017: A Yakuza és a Persona is jöhet PC-re?

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 15.
  • Hír
A Sega szép lassan kezd a PC-s játékosok kedvében járni. A kiadó nyilatkozata alapján a Bayonetta első része és a Vanquish után van rá esély, hogy a Yakuza- és a Persona-sorozat is számítógépekre költözzön.

Amikor a PC Gamer rákérdezett a Sega Europe fejesénél. John Clarknál arra, hogy a kiadó  mely játékokat hozná el legközelebb PC-re, a szakember azt válaszolta, hogy a kívánságlistáján szereplő címek megegyeznének az újságíró kedvenceivel.

"Ha megkérnélek, hogy írj nekem egy listát tíz játékkal, amiket szeretnél, hogy a Sega elhozzon PC-re, az valószínűleg nem különbözne az én kívánságlistámtól" - fogalmazott a kiadó illetékese.

Clark konkrétan megemlítette a Yakuza- és a Persona-játékokat is, és bár ez még nem garantálja, hogy valóban elkészülnek az átiratok, jó tudni, hogy a kiadó és az újságírók egy hullámhosszon vannak.

Az első rész remake-je, a Yakuza Kiwami augusztusban landol PS4-en, míg az igazi folytatás, a Yakuza 6 a jövő év elején veszi be a boltokat. Az előbbi cím tökéletes bevezetés lenne a szériába a PC-seknek, míg a Persona 5 konzolos verzióinak elképesztő sikere bátorítást adhat a Segának, hogy szélesebb közönséggel is megismertesse a szerepjátékot.

Egy biztos, nem a Vanquish volt az utolsó cím, amit kihoztak PC-re.

1.
atedolgod
Vagy csak manapság kevésbé éri már meg exluzívnak lenni. Több platform, több pénz. Ezek már kész játékok. Egy portolással szerezhetnek rengeteg új rajongót.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...