Csak 2018-ban jön a Detroit: Become Human

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 19.
  • Megjelenés
Link másolása
A Heavy Rain és a Beyond: Two Souls alkotóinak következő játéka hangos sikert aratott az E3-on, bár akkor még reménykedtünk, hogy még idén napvilágot lát a Detroit: Become Human. Sajnos, nem így lesz.

David Cage, rendező a GameSpotnak megerősítette, hogy neo-noir játékuk, a Detroit: Become Human csak 2018-ban landol PlayStation 4-en. Mostanáig semmilyen kiadási ablakkal nem szolgáltak a fejlesztők, még a múlt heti E3-on sem mondtak semmi biztosat, így hát reménykedtünk benne, hogy az anyag még idén befut. Tévedtünk.

A Detroit: Become Human egyébként komoly témákat boncolgat. Az E3 során elhangzott interjúkból megtudtuk azt is, hogy a játékot több helyen a valóság ihlette, még a terrorizmust is feldolgozzák benne. A cím forgatókönyve elképesztően hosszú, több mint kétezer oldalas. Az expó alkalmából kaptunk már kaptunk egy új trailert, néhány képet és 15 perc gameplayt is.

19.
19.
Pisti1981
#16: Teljesen egyetértek. Ezek a játékok semmihez sem foghatók.
A mai napig szinte libabőrös leszek, ha visszagondolok a Heavy Rain-re.
A történetvezetés, a válaszható lehetőségek tárháza és az ebből fakadó rengeteg végkimenetel, a hangulat mind mind olyan egésszé gyúrta össze a játékot, amit egymás után háromszor kapásból kijátszottam. Én kifejezetten örülök, hogy maradnak a jól bevált Fahrenheit, HR, BtS nyomvonalon. Ehhez értenek ők ott a liquid dreams-nél, de ezt mindenkinél jobban csinálják.
14.
14.
Hunszi
#13: Hasonlóan érzek...jó kis TPS-re számítottam, erre lesz egy klikkelgetős moziszerű kalandjáték :(
13.
13.
p3ti
Hat akkor ezek szerint én vagyok az egyetlen akit az E3mas detroid trailer full eltàntorított a jàtéktól...teljesen mást vàrtam
12.
12.
Firsttime
#7: Hát ja. Én még esélyt adok ansokadik számos részeknek is. Assassins, far cry, cod, battlefront, autósoknak Forza, Elvileg ms is ígért új címeket. Meglátjuk.
11.
11.
spikee576
10.
10.
kopic
#4: Igen, Ott van meg a psx meg a TVGA is.
9.
9.
kopic
#7: Azt kihagytam hogy a jovo evi felhozatalt irtam.
B3-rol senmit nem tudunk, cyberpunk tuti h jovore nem jon, TLoU-al egyutt, mivel szerintem Sony nem akar 2 zombis cimet 1 evben kiadni.
8.
8.
Macifasz
#2: Brutális lesz a Sony jövőre is. :-) És ne felejtsük el a The Last of Us Part II-őt illetve az idén augusztusban megjelenő Uncharted: The Lost Legacyt. :-) Istenem...beleborzongtam. :-D
7.
7.
RangerFox
#2: The Last of Us Part 2, cyberpunk, Borderlands 3, új Metro

Nem mind ex, de b kihagyhatatlan kategóriák
6.
6.
McDuff
Kiváncsi vagyok rá, most, az E3 után nekem úgy tűnik ez több embert/szereplőt akar megmozgatni, mint a Heavy Rain és a Beyond együtt véve!
5.
5.
PaprikaJancsi
#4: Pontosan. :))) Még a végén felrobbanunk!!!
4.
4.
Yanez
2018 brutálisan jó év lesz, pedig az idei sem panaszkodhat!!! S akkor még nem is tudunk egy csomó játékról ami jövőre jön!
3.
3.
Norbiii
Heavy Rain és a Beyond Two Souls nagy kedvenc (Beyond a kedvencem) ezért nagy reményekkel várom a Detroitot is.
2.
2.
kopic
GoW
Spider man
GoW
Death stranding (?)
Days gone

Aztakrva !:O ez azert brutalis !
1.
1.
KRAT0S
Nagyon sajnálom,jó lett volna ha év végén kijön.
Na de sebaj akkor majd jövőre .
(addig imádkozzunk egy magyar feliratért,a Beyond T.S. után hátha ez is kap:))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...