Hitman - ingyenes lett az első pálya

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 20.
  • Akció
Link másolása
Zajlanak az események a függetlenedett IO Interactive körül. Most, hogy a csapat és a Hitman sorsa tisztázódott, a készítők ingyenesen elérhetővé tették a legutóbbi játék első pályáját PC-n, Xbox One-on és PS4-en is.

Az IO Interactive egy remek ajánlattal ünnepli a függetlenségét. A Hitman teljes első pályája ingyenesen tölthető a Steamen, Xbox One-on és PS4-en. Nem kell sietni, a kipróbálható változat ezentúl mindig elérhető lesz.

A Playground névre keresztelt pálya voltaképpen az oktatómód, de két sztoriküldetés is ide szólít minket. Természetesen többféleképpen is teljesíthetjük a missziót a 47-es ügynökkel, de a két Escalation-megbízás és a több mint 40 kihívás magáért beszél. Még 17 achievementet vagy trófeát is kisajtolhattok belőle.

A Hitman: The Complete First Seasont most 60 százalék kedvezménnyel vásárolhatjátok meg, és még a mentéseitek is megmaradnak.

13.
13.
GAMEROD
Nekem is a Blood Money jött be, minden pályájában volt valami egyediség és valami szórakoztató. A Hitman 2 is jó volt, csak utólag már kicsit üresnek tűnik. A többi rész felejthető volt nekem.
12.
12.
Hunszi
Ha Hitman akkor Blood Money...szerintem az egyik legjobb.
11.
11.
SilasGreaves
#8: Hmm...nem kell nyitott világ. Legyenek közepes méretű, ötletes, jól felépített pályák. Azért a Blacklist is ott volt a szeren. :) Én nem is tudom hányszor játszottam ki. Jöhetne új rész . Igen!
10.
10.
Melyik platformon van -60% kedvezménnyel?
9.
9.
krizsi3
#5: Az Absolution-t nem tartom számon Hitmanként, Nálam az egy félresikerült próbálkozás, nem igazán tükrözi Nekem a Hitman hangulatot, szóval arra nem alapoznék, más a hangulata ennek is :)
Mindenesetre próbáld ki, váltózatos, izgalmas a többfajta likvidálási lehetőség.
8.
8.
krizsi3
#6: Splinter Cell örök favorit, főleg a Conviction. Remélem "ha" bejelentik az új részt, akkor nem próbálják meg erre is rá erőltetni valamiféleképpen a nyitott világot...
7.
7.
Yanez
#6: Lopakodós stílust én is csípem, de azt nem, ha szinte csak úgy az igazi.
6.
6.
SilasGreaves
#4: Igen, ok. Már nyomom, :). Szeretem a sunyi módon végigvitt küldetéseket. Imádom a Splitter Celleket is, de a legrosszabb , hogy a Wolfensteint is lopakodva próbálom megcsinálni. És basszus, lehet. :D
5.
5.
Yanez
#4: Nem rajongok a sorozatért. A legutóbbit sem vittem végig. Kb 4-5 pályát teljesítettem, majd agyamra ment a játékmenetbeli monotonítás.
4.
4.
krizsi3
#1: Ha szereted ezt a zsánert és a szériát, akkor biztos tetszeni fog. Kb. a 4. pályánál tartok és már 52 órám van a játékban, szóval tartalomból nincs hiány, nagyon szórakoztató megtalálni az összes likvidálási lehetőséget.
Összegezve: Ajánlom ! :D
3.
3.
SilasGreaves
Jön le. Este kipróbálom. Biztos jó lesz, miért ne lenne jó egy PS4-en? Izgiiiii....már várom.
2.
2.
Hunszi
Hát nem épp a régi feeling...szerintem sokkal könnyebb lett, hogy a Pistikék is tudják nyomni.
1.
1.
Yanez
Hmm. Talán majd kipróbálom. Jó a játék amúgy, vagy olyan "sörrel elmegy" kategória?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...