Alive - Újabb Ubisoft-játék a film alapján

  • Írta: fojesz
  • 2006. szeptember 5.
  • Bejelentés
Link másolása
Egy interjú keretében említette meg Yves Guillemot, hogy már készítik az 1993-as film játékátiratát - kíváncsian várjuk az anyagot a King Kong után.
Egy interjú keretében említette meg Yves Guillemot, a Ubisoft fejese, hogy már készítik az 1993-as film játékátiratát - kíváncsian várjuk az anyagot a King Kong után.



Az Alive egy repülő szerencsétlenségre építette történetét, s sok más hasonszőrű filmhez/sorozathoz hasonlóan a túlélők mindennapjait mutatta be egy egész estés film keretében. A játék nagyvonalakban, de a filmre épít majd: jelen esetben egy földrengés még élő áldozataival ismerkedünk meg, akik ösztöneikben bízva próbálják túlélni a természeti katasztrófa által okozott károkat, veszteségeket.

A kolléga úr szerint a karakterekben sokkal több élet, a történet pediglen drámaibb lesz, s a PS3-ra és X360-ra készülő játék hatátozottan épít majd a túlélésre: itt folytonos lövöldözéssel semmit nem érünk el!
3.
3.
gezku
ez zombis játék:D?

mert ha nem akor mi ... fel falni a tarsat:D



2.
2.
tjames
Láátam a filmet, olvastam könyvben is, de nemtom elképzeli ezt játékban. Mi lesz a cél? megenni a társainkat? biztos nem... majd meglátjuk
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...