Alzur's Legacy - The Witcher-kisfilm a rajongóktól

  • Írta: fojesz
  • 2017. június 22.
  • Cooltúra
Link másolása
Ígéretes The Witcher-kisfilmen dolgozik egy rajongókból álló csapat, akik most az Indiegogón gyűjtenek arra, hogy befejezhessék a projektet. Már néhány rövid részletet is tudunk mutatni az adaptációból.

Az Alzur's Legacy egy 30 perces kisfilm, amit egy rajongókból, de láthatóan hozzáértő filmesekből álló csapat készít. A történet a játékokból is ismert Lambertre fókuszál: jó pár évvel a könyvek eseményei után járunk, a cselekményben pedig Triss Merigold és Dandelion is szerephez jut majd.

A projekt nonprofit vállalkozás a készítők szerint, és crowdfunding kampányokon keresztül gyűjtöttek, illetve gyűjtenek rá pénzt: az első gyűjtés a lengyel Polak Potrafi platformon zajlott le 2015-ben, most pedig az Indiegogón kalapoznak a srácok, akiknek még 15 ezer dollárra lenne szükségük arra, hogy befejezhessék a filmet.

Elmondásuk szerint azért próbálkoznak újra, mert a film és annak költségei nagyot nőttek időközben. Egyelőre a jelenetek negyedével készültek el, ha azonban sikeres lesz a kampány, még a nyáron befejezhetik a munkát.

4.
4.
Donyo
Eskel vagy Letho érdekesebb lett volna, mint a nagyképű Lambert...
3.
3.
ollie92
Hát igen, a witcher világát csakis a színes CGI egészítheti ki, olyannyi szörny, bestia, mutáns, fenevad és gyilkos van a világában, hogy még megszámolni is nehéz. Nekem konkrétan PONT ez az, ami megtetszett. Nem csak buzi sárkányok....
1.
1.
Mortis
az a baj, hogy a Witcher világa pont olyan, amit borzasztó költséges CGI vagy mesteri maszk munka nélkül nem igazán lehet jól életre kelteni: ezért is van nagyobb potenciál az animációs project-tekben és ezért remélem hogy a Netflix sorozat se élőszereplős lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...