Reaching for Petals - érzelmes kalandjáték érkezik

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 24.
  • Bejelentés
Link másolása
A Blue Entropy Studios a héten leleplezte legújabb kalandjátékát, amit az Unreal Engine 4 hajt - elég meggyőzően. A Reaching for Petals szerelemről, veszteségről és ambícióról mesél, igazán költői utazásban lehet részünk.

A Reaching for Petals egy gyönyörű és költői sétaszimulátor, amely a szerelemről, veszteségről és ambícióról mesél. A játék során egy hegy csúcsáig utazunk, miközben feltárjuk rejtélyes és irányíthatatlan kalandunk valódi természetét.

A Blue Entropy Studios néhány VR-játékkal a háta mögött most egy olyan címet készít, melyben az interaktív történetmesélésen van a lényeg. A kaland során a múlt emlékeit élhetjük át, miközben a főszereplő életének különböző fejezeteit ismerjük meg, és lassan fény derül a végső céljára.

A látványért az Unreal Engine 4 felel, és ehhez dinamikus zenék és számos interaktív választási lehetőség párosul.

Az anyag még nyáron befut PC-re.

3.
3.
FreeKatana
Kár a stílusért, mert orrba szájba jönnek ezek a sétaszimek, válogathatnék kedvemre, de valahogy nekem már az elejétől nem fekszik ez a sétálgatós történetmesélés. Lehet akármilyen szép, valahogy sivár az egész, nincsenek mellékszereplők, nincs igazi cselekmény, jobb esetben csak a főszereplő monológjai, vagy ilyen jegyzetek. Már a The Vanishing of Ethan Carter alatt is halálra untam magam, de azért végigszenvedtem. A Stanley Parable mondjuk elment, de csak mert jó volt a humora.
2.
2.
Chrysh
Még egy érzelmes sétaszimulátor? Hát ez frenetikus.

Komolyan ennél komolyabb ötletre nem futja a zsánernek? Pedig volt egy sétaszimulátor ellenére is zseniális Stanley Parable
1.
1.
crytek
Szeretjük a walking simet. Jöhet
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...