Friss részletek az új Spider-Man-játékról

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 24.
  • Hír
Link másolása
Az elmúlt napokban rengeteg rajongói kérdést címeztek az Insomniac Gamesnek a Twitteren, a Spider-Man készítője pedig megpróbált jó néhányra válaszolni. A legérdekesebb infókat most összegyűjtöttük nektek.

Az E3-on debütált látnivalók után felhördült az internet népe, és kérdésekkel bombázta az Insomniac csapatát a Twitteren. Szép teljesítmény ez egy párperces videó és néhány kép után, nem? A készítők így még több részletet árultak el a Spider-Manről.

Arra a kérdésre, hogy vajon Pókember szerelme, Mary Jane is feltűnik-e a játékban, a fejlesztők óvatosan válaszoltak. Peter Parkernek is van egy különleges ember az életében, és a kapcsolatuk szokás szerint "bonyolult". Szóval gyakorlatilag 99 százalék a hölgy szerepe.

Mint ismert, Miles Morales, a színes bőrű Pókember is feltűnt a trailer végén, ám az Insomniac csak későbbre ígért pontos infókat róla. Nem tudni még, hogy a fickó játszható lesz-e, de az biztos, hogy a játék lényegében Peter Parker története, és Milesnak is fontos szerepe lesz benne.

Azt is megtudtuk, hogy a lopakodás is teljesen életképes lehetőség az ellenségekkel való találkozás során. Persze erre nem minden esetben lesz opció, lévén a főellenségeket nagy csinnadrattával intézzük el, de a legtöbb esetben a játékosra van bízva, hogy sunnyog-e.

Most már megerősítették, hogy a normál PS4-en 1080p-ban fut 30 fps-sel, míg PS4 Prón 4K-ban (a stúdió saját technológiájára alapozva, vagyis nem natívan) ugyanilyen képfrissítés mellett.

A Spider-Man 2018 első felében landol PS4-en.

38.
38.
madSci
#37: Szerintem pont ő a troll, ezt józan ésszel nem nehéz belátni. A vicces, hogy ő semélyeskedik, aztán mutogat, hogy mások személyeskednek.
28.
28.
kopic
#25: Sajnos nem, mivel a Poki jogok egy resze a Sony-e, de nagyon jo lenne ha jonne X-re is.:(
25.
25.
tirpa
#22: Akkor az is elképzelhetô, hogy XboxONE-ra is megjelenik? (Persze nem egybôl, hanem úgy mint a Rise of Tomb Raider. kb 1 év után jött ki a "rivális" konzolra). Ez a pár perc gameplay láttán nagyon bejön, csak nincs PS4-em.
22.
22.
kopic
#20: Megsugom neked, hogy az Insomniac nincsen a Sony tulajdonaban. Ea, Msnak is csinaltak mar jatekot.
11.
11.
kopic
6.
6.
Anonymus11234
Tannenbaumnak (alias seggeszkinek) jöhetne egy bann, míg még nem offol szét semmit. A jobb hamarabb megelőzni a bajt :)
4.
4.
kastorhun
Végre jön egy értékelhető pókember játék, és ps4 exkluzív.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...