FIFA 07-látnivalók érkeztek

  • Írta: fojesz
  • 2006. szeptember 7.
  • Videó
Link másolása
Egy videó és három screenshot érkezett a szeptember végén megjelenő FIFA 07-ről, mely nem csupán magyar felirattal, de kommentárral is kedveskedik majd számunkra.
Egy videó és három screenshot érkezett a szeptember végén megjelenő FIFA 07-ről, mely nem csupán magyar felirattal, de kommentárral is kedveskedik majd számunkra.Letöltöm! (25,37Mb)

Az egy perces trailer a továbbfejlesztett menedzser módot mutatja be röviden. Ezen módban a játékosok tulajdonságai pontosabbak, s azok jobban kihatnak majd játékunkra, sőt a fejlesztők szerint életszerűbb is lett a menedzsment mind játékmenet, mind pedig mesterséges intelligencia szempontjából. A három friss kép alant tekinthető meg - megjelenés szeptember végén magyar felirattal és kommentárral!

Ugrás a galériához

7.
7.
prothom
mi a játék install kódja légyszi írjátok meg

6.
6.
Barcelona2006
Csupa szar a PES!!!!!A Fifa 100.000-szer jobb.Fölegg PS2-ön.teljes ratyia PES forintott nem ér!!!!a Fifa az igazi focistáknak és az igazi foci szeretöknek való!!!A PES az egy szar játék!!Még a grafikálya is jobb a Fifának!!

5.
5.
Azureus
Szerintem állat lesz.És nekünk magyaroknak a kommentár sokat dob az élményen.De a PES-ről nem tuduk sokat.Biztos yoo lesz.

de nem mondok mást csak h: FIFA FOREVER!!!!!!!!!

:D
4.
4.
fpeter
ugyan már nem lesz ez olyan rosz :)

3.
3.
MikeReem
2.
2.
Kasza
Én meg asszem hogy idén lesz csak igazán PES alázó a FIFA!!!
1.
1.
Roly
jóvan csak aggyák mán ki
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...