A premier előtt kipróbálhatjuk a Splatoon 2-t

  • Írta: zoenn
  • 2017. július 7.
  • Korai verzió
Link másolása
Tegnap egy Splatoon 2-re kihegyezett Nintendo Directet láthattunk, melyből számos érdekességre derült fény. A legfontosabb, hogy egy héttel a megjelenés előtt négy órán keresztül próbálgathatjuk majd a shootert.

Nem sok újdonságot hozott a Splatoon 2-re kihegyezett Nintendo Direct. A korábban már látott funkciókról meséltek ezúttal is, ám akadt néhány érdekesség a műsorban. A kiotóiak a megjelenést követő egy évben folyamatosan támogatni fogják a játékot, többek közt új fegyverekkel és pályákkal bővül majd a felhozatal.

Az egyik ilyen mordály az esernyőre emlékeztető Brella, míg az előző részből több helyszín is vissza fog térni - a Port Mackerel már biztosan. A Nintendo rendszeresen tervez Splatfest nevű bajnokságokat is.

A demó egy héttel a premier előtt, július 15-én élesedik, de csak négy órán keresztül nyúzhatjuk. A klienst már leszedhetjük az eShopból.

A vállalat bemutatta a mobilos társalkalmazást, a Nintendo Switch Online appot is, amely nélkülözhetetlen lesz a voice chathez. A programot a Splatoon 2 megjelenésével egy időben, július 21-én tölthetjük le iOS-re és Androidra.

2.
2.
zozo76hun
ha arra volt energiajuk hogy egy voice chat appot fejlesszenek mobil platformra, arra miert nem volt hogy normalisan a switch tamogatja ezt?

csinaltam en is ilyet, amikor xbox 360-nal jatszottam, a masik dalon egy xbox one volt (a ketto kozott nincs voice chat. androidon, a hangout-ot hasznaltuk hozza. hat, mukodott, de cseppet sem volt elegans vagy kenyelmes. kozelebe sem jon a live adta lehetosegeknek.
1.
1.
Gamelord
Kiváncsi leszek a játékra és az appra is, az előző része kimaradt sajnos számomra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...