Új mérföldkőnél a PlayerUnknown's Battlegrounds

  • Írta: fojesz
  • 2017. július 17.
  • Hír
Link másolása
Töretlenül menetel előre a PlayerUnknown's Battlegrounds, a játék újabb fontos mérföldkőhöz érkezett a minap. Volt olyan pillanat, amikor több mint 380 ezren játszottak egyszerre a játékkal, ezzel a PUBG a negyedik a Steam toplistáján.

Egyre többet hallani a PlayerUnknown's Battlegrounds sikeréről, a minap például azzal került be a sajtóba a túlélőjáték, hogy az egyszerre játszó játékosok száma átlépte a 380 ezer főt, ezzel pedig a negyedik lett a Steam idevágó toplistáján.

A cím a GTA V-től vette át a negyedik helyezést, előtte pedig a Fallout 4 tanyázik közel 472 ezer játékossal. Ez még egyébként hozható a töretlenül erősödő PlayerUnknown's Battlegrounds számára, a Counter-Strike: Global Offensive és a DOTA 2 által birtokolt első két hely tűnik csak nagyobb falatnak.

A PlayerUnknown's Battlegrounds a SteamSpy becslései szerint 4,8 millió felhasználóval büszkélkedhet. Hamarosan Xbox One-ra is meg fog jelenni a játék, és az exkluzivitási megállapodás lejárta után PS4-re is elkészülhet majd.

9.
9.
Stranger
#8: Úgy látom volt ingyenes hétvége, gondolom azért.
8.
8.
Artyom150
Fallout 4 hogy kerül a lista elejére? Nem azt mondom hogy nem jó játék, csak azt hogy nem értem hogy tud pariban lenni a multiplayerekkel.
4.
4.
kisbiflos
#1: Na, most ha a nagybetuk miatt eliteled a jatekot, akkor eleg szomoru lehet az eleted.
2.
2.
biohazard rex
#1: Dark souls 2-3, Limbo, Inside, Tekken 7 is végig nagybetűzve van. Ha szar lenne a játék senki nem játszaná.
De lehet, hogy a caps lock-os neve miatt sikeres ki tudja. ¯\_(ツ)_/¯
1.
1.
mestermagyar
Én már csak azokat a youtube videókat sem tudom komolyan venni amelyiknek az egész címe nagybetűs. Ez a blikk és a lokál szintjén van szenzációhajhászás szempontjából. Amikor már a valve engedi hogy így írják be egy játék címét, na akkor érzem hogy már eldugult a szennyvízelvezető.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...