Battlefield 1 - háború az orosz fagyban

  • Írta: Shifty
  • 2017. július 19.
  • Videó
Link másolása
Már elérhető a Battlefield 1 tesztszerverein a szeptemberre időzített In the Name of the Tsar DLC egyik helyszíne, a Lupkow Pass. Ha nincs lehetőséged kipróbálni a keleti front helyszínét, akkor a hajtás utáni felvétel Neked szól.

Valamikor szeptemberben jelenik meg az In the Name of the Tsar letölthető kiegészítés, ami az első világháború dermesztő keleti frontjára kalauzol el minket, és többek között hat új térképpel bővíti a pályafelhozatalt. Ezek egyike lesz a tesztszervereken már elérhető Lupkow Pass, aminek az a különlegessége, hogy egy-egy repülőt leszámítva nincsenek rajta járművek.

Helyette viszont egy völgyekkel, szűk helyszínekkel operáló pályát kapnak a rajongók, így az összecsapások alapvetően a közelharcra lesznek kihegyezve.

A térkép a Premium-előfizetők számára már valamikor augusztusban beszerezhető lesz.

4.
4.
csabuszflash
#3: nekem a francia dlc ota az az érzésem hogy a dice nagyon korrekt módon minél több javítást változtatást csinál és a jaték egyre jobb lesz. viszont szerintem ez elvon munkaerőt a dlc-ktől ezért egy folyamatos csúszásban vannak. egyébként mikor a season passt meg lehetett először venni akklr nem úgy volt mint a 3 meg a 4nél hogy 4 új pálya/dlc? mert ezt is bevállalták h szállítanak plusz 2 mapot minden dlchez?
3.
3.
ollie92
#1: Igen, Lupkow, meg pár fegyver. A maradék tartalom majd szeptemberben, később jön még 2 map. Látni, hogy mikor a rajongók beszóltak, hogy a szeptember vége kurvára nem késő nyarat jelent, kénytelenek voltak egy részét korábban kiadni. Pálya lesz orrvérzésig, de tartalom (fegyverek, járművek, felszerelés ) ugyanolyan szegényes.
2.
2.
Beniciodeltoro
Én már várok egy jó modern warfaret a BF-től, a BF4 bitang jó lett, bár a BF1 sem a fos kategória.
1.
1.
csabuszflash
augusztusban akkor csak a lupkow pass jön nem? és a többi map csak szeptemberben?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...