Justice League - Steppenwolf is színrelép

  • Írta: Shifty
  • 2017. július 23.
  • Cooltúra
Link másolása
Vadonatúj, több mint négyperces előzetessel rukkolt elő a Comic-Conon a Warner Bros. és a DC csapata. A friss trailerből kiderül, Steppenwolf kemény falat lesz a csapat számára.

A hazai mozik 2017. november 16-án mutatják be az Igazság Ligája első megmérettetését, aminek utómunkáit már nem Zack Snyder, hanem a Batgirl-filmet is készítő Joss Whedon fejezi be. A csapatot Batman és Wonder Woman mellett Aquaman, Flash és Cyborg alakítják majd.

15.
15.
user101
Van benne Gal Galdot, minden rendben lesz... :D
14.
14.
Yanez
#11: Az is lehet, hogy a csatát a stáblista utáni bónusz videóban tudják majd le.
12.
12.
#10: En ugyanugy eroltetettnek erzem mar a marvel alkotasai is, szamomra undoritoan gyenge volt mar az ironman 3 is, aztan a bosszuallok masodik is mar...hangya meg...pfff, szoval nekem ott sem jobb a helyzet ;-)
11.
11.
PaprikaJancsi
#10: Hát így a trailert nézve, minimum egy 4-5 órás filmnek kellene lennie. Mert benne van az Aquaman rész, Cyborg eredet rlsz is látszódik, vagyis arról is szó fog esni. Flasht szerintem kihadják, nem lesz bemutatva a sztorija, így is jóval több már. Alig marad idő a csatára :D
10.
10.
km8955
Véleményem szerint, a Warner ott rontotta el igazán a DC univerzum építését, hogy mindent egyszerre akart megvalósítani, hogy minél hamarabb beérje a Marvel sikereit. Csak azt elfelejtik, hogy a Marvel az univerzum építését lépésről-lépésre, lassan és magabiztosan építette fel. Mivel óriási sikerei vannak a mai napig, a warner gyorsan akarta ezt meglovagolni és a nagy kapkodásban meglátszik a filmjein a csapongó katyvasz. Ha lett volna eszük és türelmük, ők is lépésről-lépésre haladtak volna, alaposan átgondolva és kiépítve, sokkal de sokkal nagyobb vetélytársa lenne a Marvelnek. A wonder women esetében (igaz nem láttam még), de a pontok alapján, valószínű azért ért el ekkora sikereket, mert rájöttek, hogy ha igényesen készítik el a filmet, akkor van rá vevő. Szeretném szeretni, de sokszor erőltetettnek érzem és csupán a pénz szagát érzem, mintsem az alapos munkát és szórakoztatást. Maga a sötét hangulat pedig nagyon bejön, de persze lehet én látom rosszul a dolgokat.
9.
9.
adamsfamily
Az az egy bajom van ezekkel a DC adaptációkkal,hogy még a legapróbb verekedéseket is annyira agyon csicsázzák és telepakolják számítógépes effekttel,hogy gagyi hatást kelt.
5.
5.
PaprikaJancsi
Nagyon baba, pörgős, látványos, akció dús. Ütni fog az biztos!
4.
4.
#3: Nem kell együtt élnem ezzel, engem nem zavar ha minden hónapban képregényfilmek jönnek, max. nem nézem meg. Akit érdekel, hadd szórakozzon.
Régen a sorozatokért nem voltam oda, most inkább azok elé ülök le. Képregényes sorozatokból is annyi van, mint égen a csillag, lehet bele kéne néznem egy-kettőbe.

Elméletileg lesz új Spawn film, annak örülnék még akár moziba is beülnék rá (állítólag horror kategóriában indul).
3.
3.
strike19
#1: Nekem is egy időbe elegem volt ezektől a filmektől ,de megtanultam vele együtt élni.
Nem régibe meg végignéztem az Acélember, Batman VS Supermant és Suiced Squad-ot és azt kell mondjam nekem bejön a DC világa.
Nem akarok ezzel Flame-t War-t indítani de Hans Zimmer zenéje valahogy jobban bevésődőtt az elmémbe mint a konkurencia oldalán lévő képregények filmzenéi.

De szerencsére ők most ,hogy megkapták Michael Giacchino meg lettek mentve.
Az a pasas eddig csak jó filmzenéket rakott le ha Star Trek-re gondolok.Rogue One az egyetlen ami tőle ami igazán nem vállalható.De szerintem nem az ő hibája hanem a szemét francia Alexandre Desplat-jé. Ha Giacchinó nem 3 hónap alatt kellett tvolna zenét írni sokkal jobb lett volna Rogue One zenéje.
1.
1.
Sosem gondoltam volna hogy ezt mondom, de az utóbbi időben herótom van ezektől a képregényes filmektől.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...