Nem hanyagolják el a Friday the 13th: The Game-et

  • Írta: gabeee
  • 2017. július 26.
  • Hír
Link másolása
Annak ellenére, hogy a Péntek 13 egy újabb feldolgozását jegyző Illfonic stúdió új játékon dolgozik, állítja, ez semmilyen rossz hatással nem lesz a Friday the 13th: The Game-re és a program további csiszolására.

Mint kiderült, nagy pánik lett úrrá a Friday the 13th: The Game rajongóin, miután kiderült, hogy a kedvencüket is jegyző fejlesztő, immár a posztapokaliptikus világban játszódó, multiplayerre kihegyezett FPS-en, a Dead Alliance-en dolgozik. A játékot még májusban jelentették be, azonban csak most derült ki, hogy az Illfonic is közreműködik a munkálatokban. A nagy ijedtségre most a stúdió vezérigazgatója, Chuck Brungardt a Redditen reagált:

"Természetesnek mondható, hogy a legtöbb nagy és független kiadó több játékon dolgozik egy időben. Ez nálunk sincsen másképp, hiszen így tudjuk magunkat fenntartani, de ez nem azt jelenti, hogy az eddigi projektjeinket teljességgel elhanyagolnánk. Azt tudni kell, hogy a Dead Alliance munkálatai még jóval a Friday the 13th előtt kezdődtek. Ez egy közös projekt volt köztünk és a Psyop Games között."

Brungardt később hozzátette, hogy a Dead Alliance csapata teljesen elkülönül a Friday the 13th-on dolgozó stábtól, akik nem mellesleg kezdetben húszan voltak, immár azonban harmincan dolgoznak azon, hogy a játék még jobbá váljon. Éppen ezért egy második irodát is nyitottak a srácoknak a munkához. Mondandóját végül azzal zárta, hogy mindenkit biztosíthat arról, hogy nem fogják elhanyagolni a játékot, éppen ellenkezőleg.

Reméljük, hogy az igazgató szavai maximálisan a valóságot fedik, mindenesetre az ijedtség talán már kevésbé tűnik indokoltnak.

Ami a Dead Alliance-et illeti, egy ígéretes zombihentelős programmal állunk szemben, amely már most előrendelhető Steamen, a végleges megjelenésre pedig augusztus 29-ig kell várnunk PC-n, PlayStation 4-en, illetve Xbox One-on. Várjuk szeretettel!

A Friday the 13th: The Game-ről írt tesztünket napokon belül elolvashatjátok.

2.
2.
FlexSteel
#1: Pontosan. Van egy fajta varázsa, ami beszippantja az embert. Bármennyire is bugos, gagyi a grafikája, egyszerűen annyira ötletes lett a multi és atmoszférikus, hogy nem bírom letenni ha elkezdem.
1.
1.
GAMEROD
A Single player nem kell ebbe a játékba, új pályák lennének jók, nekem bejön a hibái és hiányosságai ellenére, elég jó közösségek verődtek össze.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...