Wonder Woman - 2019 decemberében folytatódik

  • Írta: Shifty
  • 2017. július 26.
  • Cooltúra
Link másolása
Az idei Comic-Con alkalmával a Warner Bros. és a DC csak annyit erősített meg, hogy készül az eddig legjobban sikerült DC-film, a Wonder Woman folytatása. Most már azt is tudjuk, mikor tér vissza Diana.

A Wonder Woman az első olyan DC-film, ami nemcsak anyagilag volt egyértelmű siker, hanem a kritikusok is imádták, így egy percig sem volt kérdés, hogy folytatást kap Diana kalandja. A Warner Bros. Pictures és a DC a hétvégi Comic-Conon meg is erősítette, hogy már dolgoznak a második részen, amit ismét Patty Jenkins fog dirigálni, ráadásul a stúdió már a premier napját is kitűzte, így a második rész 2019. december 13-án kerül mozikba.

A világszerte több mint 780 millió dollárt kaszáló Wonder Woman folytatása a tervek szerint ezúttal nem Európában, hanem az Egyesült Államokban fog játszódni.

A Warner a Wonder Woman mellett két másik titokzatos DC-filmnek is adott időpontot. Az egyik 2020. február 14-én, a másik pedig 2020. június 5-én kerül mozikba. Természetesen addig sem maradunk DC-adaptációk nélkül, hiszen most novemberben jön a Justice League, jövőre pedig az Aquaman (2018. december 21.).

2.
2.
Ecneb
Amiokor egy béna filmből a női egyenjugúság miatt világklasszist csinálnak... :)
1.
1.
Őrnagy
Amikor fürdőruciban próbálsz elvegyülni a fronton... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...