A Hat in Time - ígéretes platformert kapunk ősszel

  • Írta: zoenn
  • 2017. július 27.
  • Bejelentés
Link másolása
A Gears for Breakfast brigádja nem titkoltan olyan játékoknak állít emléket legújabb fejlesztésével, mint a Super Mario 64, a Banjo-Kazooie vagy épp a Psychonauts. Az A Hat in Time ősszel landol PC-n és konzolokon.

A Gear for Breakfast csapata már 2012 óta dolgozik az A Hat in Time-on, amelyben bájos kalapos hősök küzdik át magukat a pályákon, és néhány ellenféllel is összecsapnak. A platformert megfuttatták a Kickstarteren is - sikerrel, lévén két nap alatt összejött rá a pénz. Az adakozóknak hála nem csak PC-n, hanem Xbox One-on és PS4-en is napvilágot láthat a cím.

A fejlesztők szerint manapság hiány van a 3D-s platformerekből - bizonyára nem látták a felújított Crash-trilógiát vagy a Yooka-Laylee-t. Mindegy, a Nintendo 64-érának emléket állító alkotásokból nem lehet elég.

A játékban minden karakternek egyedi képességei lesznek, a grafika színes, a hangulat könnyed. Az eddig látottak alapján bizakodhatunk. Öt év fejlesztési idő után a srácok idén ősszel révbe érnek, bár a pontos dátumra még várnunk kell.

Csekkold az új gameplay trailert!

2.
2.
PS4jacksony
Először azt hittem egy mobilos játék nem nagy szám.
1.
1.
A felujitott crash es a laylee "uj" cimek, nyilvan mar zajlott az o fejlesztesuk is..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...