A múlt és a jelen találkozása az F1 2017-ben

  • Írta: zoenn
  • 2017. július 28.
  • Videó
Látványos és piszok jó zenével megspékelt gameplay előzetest kapott az augusztus végén érkező F1 2017. A Codemasters játékában az idei autók mellett 12 klasszikus kocsit is vezethetünk. Még a monacói éjszakában is!

Ha jól megnézed az F1 2017 legújabb előzetesét, fel fog tűnni, hogy az idei autók mellett a régi idők négykerekűi is feltűnnek benne. Bizony, a játékban egy tucat, korábban világbajnokságot nyert kocsi is helyet kap. 

Csak néhány példa: a felhozatal részét képezi Nigel Mansell 1992-ben világbajnok FW14B-je, az 1988-as szezonban diadalmaskodó McLaren MP4/4, amit Alain Prost and Ayrton Senna vezetett, valamint az F2002-es Ferrari, amit anno Schumacher és Barrichello terelgetett. De itt lesz a 2010-es Red Bull RB6, ami Vettelnek VB-címet hozott.

Ami pedig a 2017-es etapot illeti, a fejlesztők átdolgozták aerodinamikát és az abroncsnyomást az idei szélesebb és nehezebb autók miatt.

Az F1 2017 augusztus 25-én jelenik meg PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

9.
user101
szappantartó szimulátor :)
8.
logic5
#6: A játék motorja ilyen, már régóta. Az élsimítást felvágod maxra, oszt annyi. Mondjuk még akkor is maradnak pici kockák :D
7.
shorty123
Remek, most akkor nekiállhatnak rendes fizikát tenni bele
6.
Wolverine
Ésimítást nem nagyon látott a játék ahogy elnézem.. Codemasters utóbbi időben kissé hanyag a grafika terén, azt kell mondjam, pedig egy időben igencsak szép látványt tudtak teremteni.
Nade reméljük maga a játék jobban egybe lesz, mint a grafikája.
2.
enalevi
Helo!Ez szimulator vagy inkabb arcade?
1.
Nothing
A monacoi éjszakai futam 99 óta nem újdonság. ;)
Viszont ha ebben is lesz Safety Car verseny, kap egy jó pontot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...