Wolfenstein II - a kerekesszékes harc művészete

  • Írta: Shifty
  • 2017. augusztus 1.
  • Videó
Link másolása
Amikor már azt hiszed, hogy a MachineGames csapata minden őrültséget ellőtt a feltámasztott Wolfensteinben, akkor jön az E3-on bemutatott The New Colossus, aminek a nyitányában kerekesszékben aprítjuk a nácikat.

Napokkal ezelőtt egy közel egyórás játékmenet-felvétel kíséretében mutatkozott be a Wolfenstein II: The New Colossus szezonbérlete. Az akkori, kicsit zanzásított akciózáshoz azonban most érkezett három újabb gameplay videó, amelyek egyike a múltkori Roswell demóból ad újabb ízelítőt, míg a másik kettő az E3-as trailerben is látott kerekesszékes korai akcióról és egy bossfightról rántja le a leplet.

A Wolfenstein II: The New Colossus 2017. október 27-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

12.
12.
Nagyerecsakide
Wolfi és doom első hivatalos gamplay-e is olyan hogy csak mész azt lősz és kinyirsz mindenkit. Na azért nem teljesen! Ha nem vigyázol, kinyírnak hamar a játékban. Megnézném ha wolfiban riadóztatnak hogy éled túl, vagy doomban ha nem rohangálsz, mint egy őrült, akkor mi van.
Mirért van ez a God mode az ilyen 1. gameplay videóknál?
11.
11.
Őrnagy
Annak idején a Crysis 2-nek úgy álltam neki, hogy semmit, de tényleg semmit nem tudtam róla. Addig csak autóversenyekkel játszottam. És az az élmény tényleg felemelő volt. Felfedezni a lehetőségeket, rájönni a sztorira. Amikor megláttam az első idegent, pedig nem is sejtettem, hogy lesz a játékban :) Tehát azóta is próbálom kerülni az előzeteseket.
10.
10.
Chrysh
#9: Tökéletesen igazad van, nem várhatom el, hogy csak az én rinyám miatt változtassanak a hozzáálláson, inkább akkor azt mondanám, hogy régebben az ilyen trailer/teaserf*sásra nem volt igény, mégis megvolt a kellő érdeklődés a játék/film iránt.

Én magát az egész trendet tartom károsnak, és lehetne radikális módon szabályoznám ezt az egészet (amit ugye nem tehetek meg a saját kényem kedvem, miatt), mert nyilván azért álltak rá erre, mert most erre van igény, hogy megnézünk előbb egy gameplay streamet, mielőtt játszanánk a játékkal.
9.
9.
Machiavelli
#8: Van aki meg kíváncsi rá. Ebben igaza van másnak, hogy ne nézd, ha nem tetszik. Én sem teszem, én is szépen megvárom amíg ki jön a játék. Kell egy kis önkontroll, nem baj ha van. Különben is, miért is várod, hogy mások és az oldal változzon a te kedvedért?
8.
8.
Chrysh
Nem a GK-t akarom elmarasztalni, de ez a hozzáállás k*rva elkeserítő, azzal pedig senki se jöjjön, hogy 'na akkor ne nézd, ha nem tetszik', hisz hiába nem nézem, akkor is a környezetem erről beszél, ami szintúgy marha idegesítő.

1 teaser, 1 gameplay max, aztán hagyjanak mindenkit a p*csába ezzel az egésszel.
6.
6.
user101
Ez mennyier übersoldat már, hiába lövik lábon, akkor is ontja tovább az ólmot... :D ( bocsánat ! :)
5.
5.
Beniciodeltoro
Szép a grafikája, az egyenruhák is szépen kivannak dolgozva, nincs horogkereszt fóbiájuk sem....de ez az akimbós móka nem igen jön be, nem elég egy fegyó a kezébe szerencsétlennek ?
4.
4.
XuChi
#3: Trailer = Story Trailer !!!
3.
3.
XuChi
#2: Nem véletlenül nem nézek meg sohasem egyetlen Trailert és Előzetest sem, mert mindent előre le spoiler-eznek. Ez megy a Filmekkel is. Sajnos :(
2.
2.
TDavid22
Én még azt is megbántam hogy az eddigi videókat is megnéztem (az 1 órásat nem néztem meg és nem is tervezem :) ).
1.
1.
hedzsooo
Azt hiszem itt van az a pont amikor már semmit nem vagyok hajlandó megnézni belőle előre. Maradjon csak valami majd akkora is, ha végre jómagam is játszhatom. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...