FIFA 18 - összecsapnak a Real Madrid sztárjai

  • Írta: Shifty
  • 2017. augusztus 2.
  • Videó
Link másolása
Tegnap élő adásban mutatta be az EA Sports csapata a FIFA 18 főbb újdonságait, köztük az Ultimate Team főbb részleteivel. A bemutató során egy 20 perces, teljes meccset is megnézhettek a rajongók.

A tegnapi Twitch-stream alkalmával az EA bemutatta a FIFA 18 egyik új funkcióját, a Storiest, amiben a klasszikus játékosok három, a karrierjük különböző állomásaihoz igazított Ultimate Team-kártyákat kapnak. Például Ronaldinho egyik ilyen kártyája a 2002-ben a PSG-nél töltött évét öleli fel, míg a másikban a 2010-es, AC Milan csapatát erősítő énje is kap majd külön kártyát, ahogy a 2004-es Ronaldinhóval is játszhatunk. Ebben az évben lett egyébként az év játékosa, és ekkor játszott Barcelonában.

A kártyák közül kettő csomagokban lesz elérhető, míg a harmadikat, a legértékesebbet a Throwback Thursdaysre keresztelt napokon lehet beszerezni.

Egy másik új funkció, a Squad Battles is bemutatkozott. Ebben heti egyjátékos kihívásokban vehetünk részt, ahol olyan AI irányította csapatok ellen kell küzdenünk, amelyek más játékosok tapasztalatai és játéka alapján lettek összeállítva.

A FIFA 18 szeptember 29-én jelenik meg, Nintendo Switch-re, PC-re, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.



19.
19.
Beniciodeltoro
12:05-nél tipikus Fifa betegség, Bale szintű játékos fölé durrantja 5 méterről, eleve a kapáslövéseken semmit se javítottak szinte az összeset fölé bikázod még egy Messivel is, PES-ben foglalkoznak a játék élménnyel is, nem csak , de realisztikus is a mozgásuk, az ütközésük.
Tegnap fifáztam és hárman egymásnak futottak, egy kupacban volt az összes :)
Pesben átugorja, vagy megbotlik benne de olyan nincs hogy 3 játékos egy kupacban fekszik :)
Gondolom a gólörömökön se javítottak a fifában, single gólöröm az van de csapatként nem igen működik.
13.
13.
Beniciodeltoro
#12: Hajbel állítja, nem én.
Én bevallom még egyszer se játszottam a magyar válogatott meccset fifán, csak a klub focit tolom.
12.
12.
MikelGun82
#11: Fifában nincs Magyar válogatott mez?
9.
9.
Beniciodeltoro
#7: Pont ezért szurkolok inkább a kis csapatoknak, Westham, Newcastle, Everton....nem milliárdos klubok ráadásul a Westham akadémiája nem kevés nagy nevet adott a premier ligának.
Csak túl nagy ez a stadion a westhamnek, a régi jó volt közel voltak a nézők a játéktérhez.
Kíváncsi leszek majd a Spurs új stadionjára.
3.
3.
Beniciodeltoro
Irdatlan pénzeket keresnek tisztán, plusz még a bunda pénz is jól jön az irodáktól, akkor meg minek kell adót csalni, a világ összes pénze se elég ezeknek ?
2.
2.
gorgo
gondolom te Barca-s vagy,akkor a Messi az nem csinál semmi stiklit az adóval.vele sem lett semmi a Ronaldoval sem lesz okosan csinálják ezek.Ha netán nem vagy Barca drukker akkor bocsi a feltételezésért.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...