Dragon’s Dogma: Dark Arisen - októberi visszatérés

  • Írta: Shifty
  • 2017. augusztus 11.
  • Megjelenés
A Capcom megerősítette, hogy az év elején PC-re már visszatért Dragon’s Dogma: Dark Arisen mikor kapja meg a PlayStation 4-es és Xbox One-os felújított kiadását. Erre egészen októberig kell majd várnunk.

A Capcom tájékoztatása szerint október 3-tól lesz majd PlayStation 4-en és Xbox One-on is kapható a Dragon's Dogma: Dark Arisen. A csomag 24,99 euróba fog kerülni, és természetesen az alapjáték mellett tartalmazni fogja magát a Dark Arisen kiegészítőt, beleértve a Bitterblack Isle területet, valamint kapunk rengeteg új, komoly kihívást nyújtó ellenfelet, küldetést, kalandot, páncélt és fegyvert is.

1.
atedolgod
Ez egy remek játék... a harcrendszere megunhatatlan. A pawn rendszer ötletes, és jól működik. Már csak e miatt is érdemes bekapcsolni az online funkciókat, mert jobb harcosokat találsz magadnak így, mint ha a városokból bérelsz.

Egyedül a "kísérd el ezt valahova" küldetések bosszantóak, mert bár ilyenkor a karakter igyekszik melletted maradni, de még így is könnyen lekaszabolják, és sokszor képtelenség megvédeni... :)

A hatalmas dögöket megmászni egyébként tényleg nagy élmény.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...