Conan Exiles - nyakunkon az Xbox One-os verzió

  • Írta: zoenn
  • 2017. augusztus 12.
  • Megjelenés
Zajlanak az események a Conan Exiles körül, lévén a jövő héten landol az Xbox One Game Preview programjában a Funcom MMO-ja. Ezzel együtt érkezik az első nagyobb kiegészítő, a The Frozen North is mindkét platformra.

Egészen pontosan augusztus 16-án érkezik Xbox One-ra a Conan Exiles, természetesen csak a korai verzió. Ugyanezen a napon élesedik a The Frozen North kiegészítő mindkét platformra, ami ingyenes lesz.

A bővítmény megjelenésével a Conan Exiles belép az Early Access-fázis második periódusába. A játékra már rá sem lehet ismerni, a harcok során már megkülönböztetnek könnyű és nehéz támadásokat, illetve a lootrendszert is átalakították a Funcom srácai. A fenti videóban megnézhetjük, mi vár ránk a fejlesztés második szakaszában!

Természetesen az Xbox One-os verzió körül is sok a kérdőjel. A fejlesztők legutóbbi livestreamjében a konzolos változatot demózták, a teljes felvételt alább megnézhetitek:

A Conan Exiles végleges verziója 2018 első negyedévében várható - PS4-re is!

Junior projektvezetőt keres a HWSW
Építsük együtt a Birodalmat! Egyetemistákat várunk részmunkaidőre, rugalmas munkabeosztással.
4.
delphijos
#3: One X-en biztos az is még nagyobb lesz. :D ( Bocs, tényleg nem kötekszem csak nem tudtam kihagyni )
3.
Unravel
Ebben a játékban az a legjobb, hogy a hősöd alá hatalmas répát tudsz rakni! Elsápad ha valaki meglátja, a nők és férfiak kapitulálnak már csak a látványától is! :)
2.
zozo76hun
inkabb a PUBG! alig varom az xbox verziot!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...