Rainbow Six: Siege - a hónap végén jön az új DLC

  • Írta: zoenn
  • 2017. augusztus 13.
  • Bejelentés
Link másolása
A Ubisoft leleplezte a Rainbow Six: Siege soron következő bővítményét, az Operation Blood Orchidet, amely a hongkongi pálya mellett három új operátort tartalmaz. Két hét múlva csaphatnak le rá a szezonbérletesek.

Augusztus 29-én érkezik az Operation Blood Orchid, amely a Rainbow Six: Siege második évadjának második frissítése. A tartalom a szokásos: kapunk egy hongkongi pályát, valamint három új operátort - ezek közül kettő szintén a távol-keleti országból származik, míg egy karakter a lengyel különleges egységek sorait erősíti.

A térkép mindenki számára ingyenes, míg az új operátorokat ingame kredittel nyithatják meg a játékosok szeptember 5-től. A Year 2 bérlet tulajdonosai azonnal bezsákolhatják őket.

A fenti trailer nem sok gameplayt tartalmaz, a bővebb bemutatóra az augusztus 26-án megrendezésre kerülő Pro League döntőjében kerül sor. Készüljetek fel, hogy a Rainbow Six: Siege következő javítása nagy lesz: 42 GB-ot nyom!

5.
5.
Machiavelli
Nem csak az R6 ilyen... A for honor is hasonló problémákkal küzd. Remélem a dedikált szerverek megoldják a problémák nagy részét. Bár a tényen nem változtat, hogy a community eléggé cancer.
3.
3.
#2: Lesz olyan, amikor nem hisztizni fogsz?
2.
2.
Blazkowicz
Természetesen a DOC örökké tud bármennyi életerőt tölteni mindenkinek másodpercenként az fotnos, hogy még benne van, a szerverek még minidg szarok, de legalább már a terrorist hunt is dedicált, így most már lehet gyakorolni ott is a teleportálásos lövéseket, mrt rohadtul ugyan úgy szaggat már az is mint a multiplayer. Taps Ubi, Sz@@@@ le magad és élvezd, mert egyszer jól rá fogsz b@@@@ni. :)
1.
1.
Beniciodeltoro
Megb*szhatják, megvettem 9-ért és 6-ért se tudom eladni :))
Ezek a suicid robbantós terroristák elvették az életkedvem, ha még egy hétig nem viszik el akkor össze töröm :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...