Prey - új demóváltozat érhető el

  • Írta: zoenn
  • 2017. augusztus 16.
  • Letöltés
Link másolása
A Bethesda azon szorgoskodik, hogy nehogy elfelejtsék a játékosok a májusban megjelent Preyt, így vadiúj kipróbálható verzió érkezett az Arkane Studios FPS-éből. Végre PC-n is belekóstolhatunk a Talos 1 mindennapjaiba.

Noha a Prey demója PS4-en és Xbox One-on korábban is elérhető volt, a PC-sek kimaradtak belőle. A Bethesda most úgy döntött, lecseréli a korábbi kipróbálható változatot egy újra, amit már PC-n is elérhetővé tesznek.

A kiadó a megjelenéskor nem kápráztatta el a Steam-felhasználókat, mindenképp meg kellett vennünk a játékot - ha nem tetszett, kérhettünk pénz-visszafizetést. Ennek vége! Az új demó tartalmilag többé-kevésbé ugyanaz, mint korábban - itt is a játék nyitó szintjét játszhatjuk végig -, ám ha úgy döntünk, hogy megvásároljuk a Preyt, a mentéseinket, eredményeinket, achievementjeinket és trófeáinkat átvihetjük a teljes verzióba.

Bónuszként a shooter jelenleg féláron, potom 30 euróért vásárolható meg mindhárom platformon.

5.
5.
Kisjack241
#4: csak szeretek elmerülni a részletekben :) utoljára az Isolation-ben olvastam ennyi cetlit meg üzenetet :D
3.
3.
Kisjack241
Nemrég vettem meg, már 35 óra van benne, fantasztikus játék. Lassan indul be, de aki szereti a bioshockot, annak nagyon betalálhat. Én ott is imádtam elmerülni a részletekben, de ebben a játékban nagyon sok a tartalom. Talán ebben érzem először hogy a döntéseimnek van jelentősége. A mellékküldetések nagyon jók, és sokféleképpen megcsinálhatóak.

Csak ajánlani tudom, de csak azoknak akik nem a szájbarágós-darálós játékokat szeretik. Mert ez nagyon nehezen fedi fel az értékeit, pedig vannak bőven!
2.
2.
crytek
Már most 50% offon van.
Várjuk Humbleba....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...