GC 2017: Monster Hunter World - íme, az új régió

  • Írta: zoenn
  • 2017. augusztus 19.
  • Videó
Link másolása
A Capcom két vadonatúj videóval jelentkezett a Monster Hunter Worldről. Ezúttal a Wildspire Waste nevű régió mutatkozik be, ahol olyan szörny tanyázik, mint Baroth, akit a játékosok már jól ismernek.

Az Ancient Forest után egy újabb régióról hullt le a lepel a Monster Hunter Worldben. A Wildspire Waste tömve van levadászható szörnyekkel és kincsekkel, előbbiek közül Baroth is tiszteletét teszi. Csekkold az új trailert!

A második videó már valódi gameplayt mutat be. Megnézhetjük, hogyan vállalhatunk küldetéseket, követhetjük a szörnyek nyomait, harcolhatunk velük, majd nyersanyagot nyerhetünk ki belőlük. Ebből új felszerelést kraftolhatunk magunknak.

A Monster Hunter World 2018 első negyedévében érkezik Xbox One-ra és PS4-re, majd később PC-re is megjelenik. A szeptemberi Tokyo Game Shown még többet láthatunk a Capcom szerepjátékából.

2.
2.
NECROSMOKE
Már soh nem jön el 2018. Ha lesz gyüjtôi kiadás, akkor azt veszem meg. Már majdnem tíz éve erre várok. Tudom PS3-ra is van, de csak Japán, Kórea és Kínai verziók.
1.
1.
imchristailor
Szeretnék több ingame combat részt látni, egyébként grafika szempontjából tetszik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...