INFO-market 06: Még három napig tart a 110. BNV

  • Írta: fojesz
  • 2006. szeptember 14.
  • Hír
Link másolása
A most érkezett sajtóközleményből tudtuk meg, hogy milyen programok várhatóak még az idei BNV-n, illetve a minket jobban érdeklő INFOmarket-INFOtrend kiállításon.
A most érkezett sajtóközleményből tudtuk meg, hogy milyen programok várhatóak még az idei BNV-n, illetve a minket jobban érdeklő INFOmarket-INFOtrend kiállításon.



A sajtóközlemény:

"Szeptember 17-ig, vasárnapig tart nyitva a Budapesti Nemzetközi Vásár, amely iránt már az első napokon nagy volt az érdeklődés. Sokakat vonz a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba a BNV-n látható sokféle árucikk, a bútorok, ruházati cikkek, cipők és táskák divatos választéka, a különleges, egyedi ékszerek gazdag kínálata, az INTERSOUND kiállításon bemutatott szórakoztatóelektronikai csúcsmodellek, s Európa legjobbjai, az EISA díjasok bemutatója. A kiállítók többsége ezúttal is jelentős kedvezménnyel kínálja termékeit.

Színpadi programok a hétvégén

A vásárlás élménye mellett a további napok kellemes programokkal is szolgálnak. Pénteken lép a BNV Nagyszínpadára Quimby és a Karthago együttes. Szombaton délután Hevesi Tamást, a 100 FOLK Celsiust és a Kozmix együttest, vasárnap pedig, a Fiesta és a Bikini koncertjét hallgathatják meg a vásár látogatói.

Hevesi Tamás pénteken délután Hajdú Péterrel, a Névshowr műsorvezetőjével, szombaton pedig Tepsicz Ignáccal, a Ferencváros sportigazgatójával, illetve Gellei Imrével, a sportklub vezető edzőjével beszélget a Nagyszínpad pódiumán.

Küzdelmek, mérkőzések az INFOmarket-INFOtrend-en

Izgalmas programokkal, versenyekkel várja az érdeklődőket a hétvégén az INFOmarket-INFOtrend kiállítás is. Szombaton és vasárnap kerül sor a FifaHungary szervezésében a II. FifaHungary Lan Cup-FIFA ’06 bajnokságra, illetve a „kommandósok” összecsapására, a GPS lan9 szervezésében zajló Counter Strike versenysorozatra.

Az eredményhirdetésre és díjátadásra várhatóan vasárnap, a késő délutáni órákban kerül sor."

2.
2.
Mast3rmind
Ma mennek szülők, de engem nem izgat... tavaly nem volt jó...
1.
1.
Bermund
Én voltam az első napon, bár nagy felhajtás nem volt, de sok érdekes dolgot látni... király volt!( JetFly és CS 4ever)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...