GC 2017: Shadow of War - szembejött egy balrog

  • Írta: fojesz
  • 2017. augusztus 25.
  • Videó
Link másolása
A GameSpot csapata új gameplay videót lőtt a Middle-earth: Shadow of Warról. A közel félórás felvétel egyik főszereplője az a balrog, akit az orkok szabadítanak rá Talionra és így ránk, a játékosokra.

Miközben a Shadow of Mordor esetében sokan a Gyűrűk Ura-hangulat hiányát emlegették, a Shadow of Warnál talán át is estek a ló túloldalára a fejlesztők: a játékban a Tolkien-univerzum legdurvább kreatúráiba botlunk majd lépten-nyomon, és ahogy az alábbi videó bizonyítja, meg is kell küzdenünk velük.

A Middle-earth: Shadow of War október 10-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. A Gamescom alatt már két trailert is kiadtak a játékhoz (itt és itt találjátok őket), de ki is lehetett próbálni a rendezvényen a címet - hamarosan a mi tapasztalatainkat is elolvashatjátok.

5.
5.
xanatos0911
Szvsz a Shadow of Mordort is agyomreklamoztak, nekem legalabbis ugy remlik.
4.
4.
Rohadt látványos, tetszik. Legyen nagyon nehéz és simán az egyik legjobb cím lehet idén.
3.
3.
Chrysh
#2: Sajna minden 2. AAA játék ezzel operál, kapásból eszembe jut, hogy a Mankind Divided-et is széttrélerezték, de mondom: válassz ki egyet!
2.
2.
Machiavelli
Esküszöm nektek, évek óta nem láttam ilyen erős reklám kampányt játék mellett, talán a CoD-ok reklámja ilyen szintű! Már szinte olyan mintha végig is játszottam volna a játékot! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...