HWSW: Visszatért a Samsung Galaxy Note-széria

  • Írta: fojesz
  • 2017. augusztus 25.
  • Hardver
Link másolása
Tavalyi fiaskója után ismét él és virul a Samsung Galaxy Note-sorozata, a Note 8 csúcsmodell minden tekintetben az abszolút csúcsot kínálja, az árcédulát azonban csak erős idegzetűek nézzék meg - írja nagytestvérünk, a HWSW.

Eddigi legnagyobb modelljével bővítette a Note-szériát a Samsung: a vállalat leleplezte várva várt nyári csúcsmodelljét a Samsung Galaxy Note 8-at, amely az előző verzió, a Note 7 kínos visszahívása után új lendületet és nem utolsó sorban bizalmat hivatott szerezni az egyébként népszerű szériának.

Ahogy az várható volt, a Note 8 a Samsung által tavasszal, a Galasy S8 és S8+ modellekkel felvázolt dizájn-irányvonalat követi, kétoldalt gyakorlatilag eltüntetett kijelzőperemekkel, illetve a hátoldalra száműzött ujjlenyomat-olvasóval. Hagyományosan a Note-telefonok a koreai gyártó csúcskategóriás okostelefon-felhozatalának behemótjai, azokat a cég jóval nagyobb kijelzővel szereli fel, mint mondjuk az S sorozatot. Ez az éles határ ugyanakkor idén már elmosódni látszik, a Note 8 6,3 hüvelykes panelje nem sokkal múlja felül az S8+-nál megismert 6,2 hüvelykes kijelzőt - jóval nagyobb ugyanakkor a rövid életű, 5,8 hüvelykes Note 7-nél. Észrevehető a különbség továbbá a kijelző széleinek ívében is, a gyártó a Note 8-ra láthatóan kisebb íveket tett, ezzel maximalizálva a panel sík területét, azaz az írófelületet a széria jól ismert digitalizáló tolla, az S-Pen számára.

Mi lapul a motorháztető alatt? További részletek a HWSW cikkében!

5.
5.
Machiavelli
Reméljük ez azért nem lessz olyan kirobbanó készülék. Bár így is első ránézésre lehet hogy valakinek fellángol, ha nem is a szerelem de a teló lehet. xD
4.
4.
strike19
Berobbant a piacra az új Samsung telefon.
2.
2.
ghost90soldier
Az árat leirhattad volna,bármennyire is erős idegezetűeknek ajánlott
1.
1.
manhunt1992
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...