PC-re költözik az Injustice 2?

  • Írta: Shifty
  • 2017. szeptember 11.
  • Pletyka
Link másolása
A francia Amazon oldalán felbukkant, majd nem sokkal később törölt adatlap szerint az Injustice májusban konzolokra megjelent folytatása hamarosan számítógépeken is kipróbálható lesz.

Idén májusban mutatkozott be a DC hőseit egymásnak eresztő Injustice második felvonása, igaz, csak PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Nagyon úgy néz ki, hogy a NetherRealm már kiheverte a pocsékul sikerült PC-s Mortal Kombat X fiaskóját, a francia Amazonról viharos sebességel letörölt (közben máshol is felbukkant) adatlap szerint ugyanis már úton van az Injustice 2 PC-s változata is.

Sajnos az adatlap nem volt túl informatív, így mindössze annyi derült ki róla, hogy a Deluxe-kiadást kapják meg a számítógépek tulajdonosai, így az alapjáték mellett az összes eddig megjelent DLC is helyet kap majd a lemezen.

8.
8.
dante92
Na ez egy baromi jó hír! Remélem hamarosan megkapjuk :)
7.
7.
MR. Lego
#6: Ugye nem vagy annyira elvakult, hogy egy fórumon nyíltan anyázd a másikat csak azért, mert nem ugyanazt gondolja, mint te?
6.
6.
#5: Anyád most már igazán szétrúghatná az arcodat.
5.
5.
MR. Lego
#4: +1
Pc-t manapság nem érdemes fejleszteni az ilyen szintű portok meg az online csalók miatt. Áttértem konzolra és sokkal jobb a helyzet.
4.
4.
Necreon
Pofátlan önreklámozás, de pont mostanság írtam róla.
https://m.gamekapocs.hu/tag/necreon/blog/10551/injustice_2
(aug 13 basszus eltelt egy HÓNAP?! Hol voltam én ez alatt?!)

Egyébként én így is örülök hogy ezért vettem PS4-et. Alattam írták hogy aki nem számított rá, nem ismeri a NetherRealm PC-hez való hozzáállását. Az a helyzet hogy én ismerem és ezért örülök hogy konzolra van meg.

Mert ha töredéke igaz lesz annak amit az MK9-el, Injustice 1-el, MKX-el leműveltek zsinórban éveken át, akkor egy legjobb esetben single-ben élvezhető, online azonnal kihalt darab szar lesz az átirat. Ezt onnan tudom hogy saját bőrömön tapasztaltam meg hogy WB átiratnak ne szavazz bizalmat, soha, pláne nem ha NetherRealm, mert ki lesz szervezve a munka a legolcsóbb, legsemmirevalóbb szemét mobilos stúdiónak mint a High Voltage vagy az Iron Galaxy és meg is lesz az eredménye. Csak az Arkham-al ellentétben ezt még simán szőnyeg alá is seprik.

Az MKX másfél évig egy élvezhetetlen, optimalizálatlan, online abszolút játszhatatlan, ne szépítsük, darab használhatatlan szar volt, teljesen feladott fejlesztői / kiadói támogatással amivel annyira senki sem játszott hogy a fizetős DLC-ket is abbahagyták kiadni hozzá. Másfél év után meg gatyába rázta egy új portoló csapat, rendesen. Gondoltam akkor hogy ez afféle főpróba, bizalomépítés a Warner Bros részéről, és majd jön az Injustice 2 PC-re az ő kezük alól. 110%-ig biztos vagyok benne hogy ez lesz, amint kifutott az ultimate edition tartalma konzolon (mostanság jön Black Manta, még jó 3 hónap lesz a másik két karakter), ekkor mit az isten pont karácsony lesz, mehet a boltokba a PC verzió.

Én tényleg, őszintén kívánom hogy sikere legyen. De 8 évet játszottam tournament fighterekkel több ezer órát beleölve, és elmondhatom hogy a PC-s közösség bár nagyon hű - a fighting game community-be rendesen fektetni is kell időt - iszonyatosan szkeptikus, jó okkal, és még akkor is zsebpiszok méretű sajnos ha sikeres egy port és mindenki csatlakozik. Ezért örülök hogy konzolon nyomom.
1.
1.
Derivel
Ugyan már, aki nem számított erre, az nem követi a NetherRealm játékait.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...