Atomega - íme, a Ubisoft új online lövöldéje

  • Írta: zoenn
  • 2017. szeptember 12.
  • Bejelentés
Link másolása
A Ubisoft teljesen váratlanul jelentette be legújabb kísérleti projektjét, az Atomegát. Egy multiplayerre kihegyezett FPS-ről van szó, amit a Grow Home és a Grow Up fejlesztője készít. Már a jövő héten lecsaphatunk rá!

Az Atomega egy olyan világban játszódik, ahol a valóság darabokra hullik, pont úgy, ahogy a küzdelmeknek színteret adó arénákban is. A játékosok egy Exoformot irányítanak: lényegében az emberek és a gépek távoli rokonáról van szó, mindenki a dominanciáért küzd.

A meccsek során a hatalmas robotokra emlékeztető karakterek folyamatosan növelik a tömegüket kisebb építőelemekkel. Ez utóbbiakat békés úton is megszerezhetjük farmolással, de az ellenség megölésével is szert tehetünk rájuk. A cél az, hogy a nyolc Exoform közül mi legyünk a leghatalmasabbak - az atomitól az ómega-szintig növekedhetünk, innen ered a játék címe.

A mérkőzések átlagosan tíz perces körökből állnak. Ennek során egy hétfázisos átalakuláson esünk át - jobb esetben. Minél súlyosabb az Exoformunk, annál lomhábban mozgunk, a kis robotok pedig sokkal fürgébben szelik át az arénákat, de kisebbet is sebeznek.

Az Atomegát a Ubisoft Reflections csapata készíti, akik legutóbb a Grow Home-ot és a Grow Upot követték el.

Az online shooter a jövő héten élesedik a Steamen és a Uplayen 10 dolláros áron. A konzolos verziókról egyelőre nincs szó.

4.
4.
markoci555
Arra a buborékosra hasonlít (nem jut eszembe a neve, zabálni kellett a kisebbet) csak 3d-ben van ez.
És sajna nekem sem tetszik a kinézet, pedig jónak tűnik az ötlet. Ingyen még ki is próbáltam volna.
3.
3.
zozo76hun
ez ilyen minecraftos design. kar erte.
1.
1.
latis666
Valami szemnek kellemesebb dizájn jobb lett volna szerintem. Ez nem túl vonzó pedig az ötlet nem rossz. Meg a 8 játékost is kevésnek érzem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...