Destiny 2 - valóban érkezik a Curse of Osiris

  • Írta: gabeee
  • 2017. szeptember 15.
  • Letöltés
Link másolása
Néhány napja Xbox Store-ban bukkant fel a Destiny 2 első DLC-je, a Curse of Osiris. Akkor még nem tudhattuk pontosan, hogy ennek mennyi a valóságtartalma, mostanra viszont hivatalosan is megerősítették a kiegészítő érkezését.

Egy hete szivárgott ki az Xbox online áruházából a Destiny 2 első DLC-je. Akkor még csak találgattunk, de feltűnően sok információ kiderült a kiegészítőt illetően, köztük a pontos címe is. Mostanra a Destiny 2 marketingvezetője, Eric Osborne is megerősítette a látottakat, így már tényként kezelendő: érkezik a Curse of Osiris.

Ahogyan azt eddig is sejthettük, az első DLC új sztoriküldetéseket és térképet is tartalmazni fog, a kooperatív tartalmak és az extra kompetitív aréna mellett. Osborne azt is elárulta, hogy a kiegészítő decemberben válik elérhetővé a játékhoz, így valamivel később, mint azt elsőre gondolhattuk.

A Destiny 2 már játszható konzolokon, és rengetegen tolják is. A PC-s változat októberben érkezik.

9.
9.
Banderas
#8: Shirin meg a ps4 es szakálmokál gyerek nélkül már nincs Otherworld.
8.
8.
hadzsime
#5: Én pár éve iratkoztam le a csatornájukról. A korai időszakukban még élveztem a videóikat, de utána egyre rosszabb "kritikákat" kezdtek feltölteni. Úgy látom még mindig ez van.
2.
2.
exonic
#1: Október 24-én jön PC-re, addig bármelyik nap előrendelheted! :)
1.
1.
mdr88
Sajnos sehol nem találom, hogy meddig lehet előrendelni PC-re. Valaki tudna esetleg ebben segíteni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...