Az HBO berendelte a Watchmen-sorozat pilotját

  • Írta: Shifty
  • 2017. szeptember 24.
  • Cooltúra
Link másolása
Az HBO és Damon Lindelof, a Lost alkotója a nyár közepén még csak tárgyaltak egy lehetséges Watchmen-sorozatról, a héten viszont hivatalossá vált, hogy a csatorna már be is rendelte a pilotot.

A hátrahagyottak és a Lost alkotója, Damon Lindeloff a saját Instagram-oldalán jelentette be, hogy sikerült megegyeznie az HBO-val, így már készül a Watchmen-sorozat pilotja. Az írói szobában készült kép egyébként azt a szobrot ábrázolja, amit Éjjeli Bagoly kapott visszavonulásakor.

Az egyezség ugyan még csak a legelső epizódra vonatkozik, de a Deadline szerint az HBO már berendelte a további részek forgatókönyvét is, és mivel a csatorna már régóta szeretné tető alá hozni saját adaptációját, nagyon félre kell mennie valaminek ahhoz, hogy ne kapjunk egy teljes évadot.

Az eredeti Watchmen még 1986-ban mutatkozott be, egy 12 részes minisorozat formájában, a filmadaptáció 2009-ben készült el Zack Snyder tolmácsolásában. A Malin Akerman, Billy Crudup, Matthew Goode, Jackie Earle Haley, Jeffrey Dean Morgan, Carla Gugino és Patrick Wilson főszereplésével készült mozi végül 185 millió dollárt termelt világszerte.

8.
8.
Mortis
szerintem is bőven van mit elmesélni egy újabb feldolgozásnak - pl. a képregény eredeti mondanivalóját, mert azt a film Adrian tervének megváltoztatásával igencsak átírta.
azért remélem nem az lesz, hogy a hosszabb játékidő miatt minden egyes apró jelenetet betesznek a képregényből( a kalózos történetre pl. utaláson kívül nem hiszem hogy szükség lenne); hanem inkább a Before Watchmen füzetekből emelnek be pár részletet vagy konzultálnak Moore-ral és teljesen új dolgokat találnak ki, amik tovább építik az univerzumot.
7.
7.
delphijos
#1: Most nem azért, de ha így nézzük ez majdnem minden "szuperhősös" filmre / sorozatra igaz. Mi az amit még nem láttunk / olvastunk Superman-ról? Vagy Batmanról ?

Én azért kiváncsi vagyok, annak ellenére hogy lehet azon kevesek közé tartozom akiknek a film annyira nem jött be. Talán ha 1 órával rövidebb, akkor nem éreztem volna ennyire vontatottnak.
6.
6.
hadzsime
#5: Igazad van. Azt hittem így írják.
4.
4.
#1: Mint a legtöbb képregényes film / sorozat :D
2.
2.
hadzsime
#1: Én is erre gondoltam. Tetszett a film, de nem tudom elképzelni, hogy a sorozat milyen pluszt adhatna a filmhez képest. Ráadásul ha nem Jackie Earle Haley lesz Rorsach, akkor már elvesztett valamit, ami a filmben atom jó volt.
1.
1.
Dresa
Nem igazán tudom hova rakni a sorozat ötletét! Kiknek fog ez szólni? Mert aki látta a filmet vagy olvasta a képregényeket, azt nem igazán tudják már meglepni.. kicsit korainak tartom ezt még!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...