Anthem - biztosan lesz majd béta

  • Írta: Shifty
  • 2017. szeptember 29.
  • Hír
Link másolása
Az E3-as bejelentés óta meglehetősen nagy csend övezi a BioWare következő játékát, az Anthemet. Jonathan Warner, a játék rendezője azonban nemrég kicsit aktivizálta magát a Twitteren, így kiderült egy-két friss részlet.

Ha minden igaz, akkor jövőre komoly kihívót kaphat a Destiny és a The Division, az idei E3-on bemutatott új BioWare-játék, az Anthem ugyanis egyértelműen a két cím ligájában igyekszik majd labdába rúgni. Az inkább a Star Wars és a Marvel univerzumának hangulatát, mintsem az erőteljes Mass Effect-féle sci-fi vonalat képviselő Anthemről azonban néhány korai részletet és E3-as bemutatót leszámítva eddig nem sok érdemi információ derült ki.

Most sem igazán nyíltak meg az információs csapok, de a játék kreatív rendezője, Jonathan Warner a Twitteren azért megosztott egy-két érdekességet. Egyrészt elárulta, hogy gőzerővel dolgoznak a játékon, majd azt is elhintette, hogy hamarosan láthatunk még valamit a valószínűleg csak 2018 második negyedévében bemutatkozó Anthemből.

A legfontosabb hír azonban mégiscsak az, amikor egy rajongói bejegyzésre reagálva Warner megerősítette, hogy lesz bétateszt, de egyelőre nem árulta el, hogy mikor. Ennek azért is van jelentősége, mert a rajongók a Mass Effect: Andromeda ígért, majd törölt bétája, illetve az azt követő botrányok után nyilván szeretnék idő előtt látni, mire is költik majd a pénzüket.

1.
1.
Kalácsképű
Ez nalam eleg magasan van a vart jatekok kozott. Az a 4 fos coop meg a kornyezet nagyon adja.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...