Battlefront II - ízelítő az egyjátékos kampányból

  • Írta: gabeee
  • 2017. szeptember 30.
  • Videó
Link másolása
Az Electronic Artsnak hála új trailerrel gyarapodtunk Star Wars: Battlefront II-fronton. Ezúttal azonban nem általános kedvcsinálót kaptunk, hanem egyenesen az egyjátékos kampányba kukkanthatunk bele.

Az EA DICE-nak hála igazi gyöngyszemmel lettünk gazdagabbak. Ezúttal a Star Wars: Battlefront II egyjátékos kampányába engednek belepillantani a fejlesztők, és milyen jól teszik: a közel két és fél perces tiszta sztoritrailer Iden Versio és felettese párbeszédét helyezi a középpontba, de némi akciót is tartogat számunkra. 

Az izgalmas belbecsen túl, érdemes vetni egy pillantást a külcsínre is, hiszen a Frostbite Engine-nek hála, döbbenetesen jól fognak festeni az átvezető videók és az ehhez hasonló párbeszédek a programban:

Néhány napja többet is megtudhattatok a hamarosan érkező epizódról, hiszen az Arcade módról friss információk láttak napvilágot, plusz a gépigény is nyilvánosságra került. Ezekről itt olvashattok bővebben.

A Star Wars: Battlefront II november 17-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

14.
14.
13.
13.
FaR1
Star Wars: Battlefront HUNGARY
https://www.facebook.com/groups/1492165401023158/
12.
12.
delphijos
#7: Azért egy több 10 órás játékidejű RPG ilyen minőségben az még vagy 1-2 év és és dupla ( ha nem tripla ) fejlesztési költség. Annyival biztos nem vennék meg többen. Szóval persze, "munka és hozzáállás kérdése" , csak nem véletlen hogy ilyen kockázatot nem nagyon vállalnak be a stúdiók.
11.
11.
spikee576
Vegre egy normalis starwars,a fos battlefront utan.
10.
10.
NathanDrake
#9: Akkor kezet foghatunk mert én is ugyanezeket tapasztalom :D Mai napig azt mondom hogy még mindig a retro játékok a legnehezebbek :D
9.
9.
#8: Titanfall 2-vel nem játszottam, de olvastam róla sokat.
A beszámolók alapján nem csak a hossza jó, de maga a kampány is mérföldekkel jobb mint az első részé volt.

Nehézségi fokoknál az a helyzet, hogy szerintem sokszor már az extra hard se az aminek kéne lennie, vagy én nekem túl nagy a tapasztalatom...XD
8.
8.
NathanDrake
#7: Én is ettől félek hogy rövid lesz! Remélem lehet benne nehézségi fokozatot állítani rajta mert akkor valameddig kitart. De ha lesz olyan jó és pörgős mint a Titanfall 2 kampánya akkor teljesen megleszek elégedve mert az valami isteni volt.
7.
7.
#6: No olyat én is.
Ezt is várom persze, de félek ez a single player jóval nagyobb lufi mint valóság, így aztán kiszúrják a szemünket valami 5 órás céllövöldével, utána pedig mehetsz a multiba zúzni.
De egy RPG-nél is meglehetne ilyen minőségre, munka és hozzáállás kérdése.
6.
6.
_Tappancs_
Ilyen átvezető minőségű SW rpg-t eltudnék viselni. XD
5.
5.
GODL1KE
#4: Amit megéri csak azt, egyébként igazad van ;)
4.
4.
dante92
De legalább megveszi és nem "lopja" le :)
1.
1.
GODL1KE
Sziasztok!


Én idén két játékkal szemeztem COD WW2 vagy BF2 , nekem na COD nem adja ezért ha meggyőz a BF2 open-beta OKT 6-án akkor ezt a játékot fogom megvenni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...