Ekkor érkezik Switch-re az Oxenfree

  • Írta: gabeee
  • 2017. szeptember 30.
  • Megjelenés
Link másolása
A napokban újra lehetett hallani a misztikus kalandjáték, az Oxenfree Nintendo Switch-portjáról. A Night School Studio elárulta, hogy pontosan mikor jelenik meg a cím a Nintendo konzolján.

A független fejlesztő Night School Studios játéka immár több mint másfél éve jelent meg, akkor még csak PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és mobileszközökre. Ahogy azonban az lenni szokott, hamar elkezdtek beszélni a Switch-portról is, amely a minap ismét hallatott magáról. 

A fejlesztők a napokban pontos megjelenési dátumot közöltek, és egy teljesen új trailert is bemutattak a Switch-változatról. Ezek alapján a Nintendo-rajongóknak az október 6-át kell bekarikázniuk a naptárban, ugyanis ekkor kerül fel a boltok polcaira a misztikus kaland. A legújabb kedvcsinálóban pedig először láthatjuk mozgásban az említett verziót.

Az Oxenfree történetében egy fiatal lány, Alex bőrébe csöppenünk bele, aki társaival együtt rémisztő helyzetbe keveredik a tengerparton. Kezébe veszi az irányítást, hogy megmentse a fiatal társaságot az átmulatott éjszaka után.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...