Cuphead - trailerrel ünnepeljük a premiert

  • Írta: zoenn
  • 2017. október 1.
  • Videó
Link másolása
A Studio MDHR régóta várt run-and-gun címe, a Cuphead végre elérhető PC-n és Xbox One-on. Az 1930-as évek rajzfilmjeinek látványvilágát idéző anyag launch trailerét azért mindenképpen érdemes megnézni.

A több éven át tartó fejlesztés végre révbe ért, a Cuphead már elérhető PC-n és Xbox One-on. A sajtó is imádta a korabeli rajzfilmek látványvilágát idéző platformjátékot, amelyben Cupheadet és barátját, Mugmant irányítjuk. A két cimbora különös világot fedez fel, miközben rejtett titkokra bukkan és harcol, ahogy a csövön kifér.

Erre jó okuk van a csészefickóknak: az ördögnek kell visszafizetniük a tartozásukat. Természetesen kézzel rajzolt animációknak és háttereknek örülhetünk, ez adja a Cuphead elragadó stílusát. Az tudtátok, hogy egy titkos, fekete-fehér módot is megnyithattok a játékban?

Íme, a launch trailer:

10.
10.
zozo76hun
#2: olyan tundibundi nintendos. arra gondolt hogy gyermeteg.
6.
6.
DarkLord
Engem meg pont ez a "gyerekes" stílus visz el a hátán, ami mondjuk itt inkább művészien gyerekes , ha van ilyen :D Nehézség az meg van a játékban és nem idegbetegeknek találták ki az tuti :) Nehezebb fokozaton, hogy megkapd a szerződéseket a boss-ok után na az elég beteg mindegyik boss-nál, bár már legyűrtem úgy is belőlük egy csomót, de még van pár, ami eléggé kifogott rajtam , sima fokozaton is megszenvedhetnek vele páran az is tuti :D
5.
5.
Yanez
#3: Szerinted a kinézettől lesz gyermeteg egy game? Arra max azt mondhatod, hogy gyerekes a látványa, de a kettő közel sem ugyanaz! Mint pl a Mario, amellyel minden korosztály játszik, és pont ettől zseniális, nem egy gyermeteg játék. A kihívásokról, nehézségről nem is beszélve, ami hótziher, hogy nem gyerkőcöknek készült, legalábbis nem Földi gyerekeknek. Tudod barátom, erre van egy jó mondás: könyvet sem a borítójáról... te viszont pontosan ennek az ellenkezőjét teszed. Mondd azt, hogy nem jön be a stílus, de nem kell agyalni rajta miért, mert rögtön lerí, hogy mi a gond.
3.
3.
Nézz rá a videó thumbképjére, és egyből tudni fogod.
2.
2.
Yanez
#1: Mitől számít gyermetegnek egy játék?
1.
1.
Hát nem tudom. 25 éve, 18 éves koromban még talán érdekelt is volna. Egyszerűen már nem kötnek le a gyermeteg játékok valamiért.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...