Új licencelt kontrollerek jönnek a PlayStation 4-hez

  • Írta: gabeee
  • 2017. október 12.
  • Hardver
Link másolása
Három új dizájnnal rendelkező kontroller érkezik a PlayStation 4-hez. Akinek eddig nem jött be az eredeti gamepad, annak nemsokára szélesebb választék áll majd rendelkezésére, hogy kényelmesebbet választhasson.

A Sony a mai nap folyamán bejelentette, hogy három hivatalos licencelt kontroller is érkezik a PlayStation 4-hez. Elmondásuk szerint ezzel új utakat szeretnének nyitni, hogy még többen tudjanak kényelmesen játszani a konzollal.

Elsőként a Nacon Wired Compact Controller mutatkozik be, amely az eredetivel nagyjából megegyező formával érkezik, és remek választás lehet a fiatalabb játékosok számára a cég szerint. Ez a változat narancssárga, szürke, fekete, kék és piros színekben érkezik idén novemberben.

A második változat az @PLAY Wired Compact Controller nevet viseli és egész nagy hasonlóságokat mutat az Xbox One kontrollerével a D-padet és a formáját illetően. Ez a verzió a narancssárga színt leszámítva, hasonló árnyalatokban érkezik, mint az előbb említett társa.

Végül pedig a legérdekesebbnek tűnő HORI Wired Mini Gamepad kerül említésre, amely teljesen eltér az előbbiektől. Ez leginkább a Nintendo Joy-Conjával állhat rokonságban első ránézés alapján. Az egyből szembetűnhet, hogy a touchpad egy kis gombbá zsugorodott, amely szimpatikusabb lehet a kisebb kezűeknek a cég elmondása szerint. Színeit tekintve fekete, kék és piros variánsokban lesz elérhető.

Az új irányítók még idén novemberben és decemberben felkerülhetnek a boltok polcaira.

9.
9.
br1Koo
Számomra az eredeti Dualshock 4-nél semmi sem kényelmesebb a piacon. Tökéletesen kézbe illik, és érzékel. Talán az egyedüli amit nem szeretek benne az a start és a share button kiszorítottsága, a touchpad miatt amit én speciel egyáltalán nem igénylek.
8.
8.
A Wired Mini tetszik, csak szerintem elveszne a lapát kezeim között.
6.
6.
delphijos
#3: "próbálnak menne az xbox controller irányába"

Hát, én ezzel a cikkben sem értettem egyet, és nem ltom hol lenne ez bármilyen szinten is xbox kontroller. Max. a 2.-nál az iránygomb.
4.
4.
strike19
Ha már itt van a Hori akkor azt választanám.
Egyébként valakinek van az itt jelenlévők között hori arcade stick mini 4 vagy Hori Stikc-je?Vásárlás előtt állok is fingom sincs hogy milyet érdemes venni?
3.
3.
gorgo
Szerintem mindegyik bűn csúnya,próbálnak menne az xbox controller irányába de ez nem az igazi még :-)
2.
2.
Blazkowicz
Egész pofásak. Akik gép közelben vannak és amugy is sokat töltik pl a már régi kontrollert azoknak kiváló alternatíva lehet egy ilyen, főleg ha a multiplayer gameket részesítik előnyben. :)
1.
1.
delphijos
Hát, ezek ocsmányak ráadásul vezetékesek. Nekem ezek nem alternatívák. Egy box elite kontollerre fáj a fogam, de az ára miatt a géppel együtt biztos nem veszek. Majd később.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...