Gran Turismo Sport - volán mögött az F1-esek

  • Írta: gabeee
  • 2017. október 15.
  • Videó
Link másolása
Temérdek mennyiségben érkeznek az újabb és újabb videók a Gran Turismo Sportról, hiszen vészesen közeledik a szimulátor megjelenése. A legújabbakban jelenlegi és volt F1-es pilóták száguldoznak.

Egyre közelebb van a Gran Turismo Sport megjelenése, és ezzel párhuzamosan egyre több látnivaló érkezik a játékból. A fejlesztők tisztában vannak vele, hogy nagyon erős a mezőny, így sokat számíthat a tökéletes marketinghadjárat. Éppen ezért most F1-es pilótákkal népszerűsítik a programot.

A Toyota hivatalos versenycsapata a Toyota Gazoo Racing három videót is közzétett, melyben egyik versenyzőjük, az ex-Forma 1-es pilóta, Kamui Kobayashi hasít végig a Nürburgring F1 Circuiten. A japánok kedvenc versenyzője nem mellesleg tavalyi rekordját adja át a múltnak egy Le Mans-i prototípus ülésében.

Egy másik videóból pedig az derül ki, hogy a háromszoros Formula 1-es világbajnok, Lewis Hamilton is jó barátságban van a Gran Turismo Sporttal, hiszen azon felül, hogy remekül veszi a kanyarokat, már a fejlesztés korábbi szakaszai óta jelen van a projektben. Hasznos tanácsainak és észrevételeinek köszönhetően egy tökéletes szimulátorra számíthatunk a közeljövőben. Hamilton pályarekordjai egyébként bekerülnek majd a végleges játékba is, így az ő időivel is összemérhetjük majd tudásunkat.

A Gran Turismo Sport három nap múlva debütál PlayStation 4-en.

16.
16.
SES_HUN
#13: Igazad van,szerintem a béta és a demo alapján ez egy prolouge.
13.
13.
Sir-Vival
#9: Két lehetőség volt, vagy feljavítják a GT5-6-t, vagy "szintet lépnek". Sajnos így sok régi tartalom nem lesz elérhető - legalábbis az elején.
Mint a GT3 a GT2 után... (Szerintem a piros borító egy utalás)

És még egy menekulési utat hagytak: ez NEM a GT7.
11.
11.
Duken
Hjajjaj megjött a hangos kisebbség. Mindjárt megmagyaráza hogy miért nem szimulátor. :)
9.
9.
Banderas
#7: Akkor most már komolyan neked mint régi GT-motorosnak mi a véleményed az új Sportról? Nem néztem még autó listát de remélem hogy a második részből visszacsempészik az akkori kedvencet , Suzuki pike speak escudot. Mert a mai napig visszasírom azt az érzést amit az az autó adott a GT2 ből.
8.
8.
PaprikaJancsi
#5: Olyan alacsony itt a komment szekcióban a színvonal, hogy már ezt a nyilvánvaló iróniát, is valósnak hiszi az ember :D
7.
7.
Sir-Vival
#5: Természetesen vicceltem, valahogy úgy éreztem, hogy itt lesznek hasonló kommentek, és igyekeztem überelhetetlen szintre vinni a műfajt... :)
A történet KOMOLY része, hogy senki nem gondolhatja komolyan, hogy a Sony mindenkit lefizetett, az a helyzet, hogy a Gran Turismo olyan szinten tényező lett 20 év alatt, hogy jó reklám ez a FIA-nak, a Mercedesnek, a Nissannak, TAG Heuernek stb.
6.
6.
Duken
5.
5.
Nothing
#2: Bezzeg Teréz anya filantróp cége jótékonysági felajánlásokból tömte ki a Forza-t, ugye?

De komolyan, minek etetem itt a trollt...?
4.
4.
Duken
Előrendelve. A beta alapján a Gt feltámadt hamvaiból kérem szépen.
3.
3.
PaprikaJancsi
#2: De most a szonni, vagy a szonny a kocsog ? :D
2.
2.
Sir-Vival
Kocsog szonni, megvette Hamiltont, megvette Kobayashit, Vettelt, megvett még somó F1-est, megvettte a TAG hóert, hogy reklámozzák, meg az egész FIA-t - zsántóttal együtt, vittek nekik nokiás dobozt! Előtte meg a Nissant, hogy legyen GT Academy. Sőt megvették a hállivúdot (Los Angelesestül), hogy a betmen autója legyen a vizsön gété az (I)gazság Ligájában - előtte meg a Mercedest, hogy szánalomból(!) gyártsanak nekik VGT autókat (ahogy sok más gyárat is megvedtttek - kilóra).

Amúgy meg a gété az xar, a szonny meg kocsog.
1.
1.
Binder
"A Gran Turismo Sport három nap múlva debütál PlayStation 4-en."

Ugyan...már csak 2 nap, 10 óra, 26 perc és 35 mp.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...