PUBG - tovább pörög a banhenger

  • Írta: gabeee
  • 2017. október 16.
  • Hír
Link másolása
Nem is olyan régen ért el újabb csúcsot a PlayerUnknown's Battlegrounds a játékosszám terén, ami egyrészt nagyon szép eredmény, másrészt viszont azt is jelenti, hogy egyre nagyobb eséllyel kell számolniuk a fejlesztőknek a csalókkal.

Múlt héten jelentette a Bluehole, hogy a PlayerUnknown's Battlegrounds újabb rekordot állított fel, miután volt olyan pillanat, amikor egyszerre kétmillió játékos küzdött a győzelemért. Ez a szám ismét elismerésre késztette a szakmát, azonban megvannak a maga hátrányai is. Természetesen minél többen nyúzzák a programot, annál több potenciális csaló is bekerülhet a játékba, és az elmondások szerint vannak is szép számmal ilyenek.

 A Bluehole azonban felveszi a kesztyűt a cheaterek ellen, és a BattlEye rendszerének köszönhetően sorra bannolja a nem éppen tisztességesen játszó felhasználókat. A Twitteren tett bejegyzésekből kiderül, hogy naponta 6 és 13 ezer közötti csalót bannolnak a játékból. A bejegyzésben az is szerepel, hogy Kínából jön a legtöbb ügyeskedő, lévén ők adják a felhasználók egyik legnagyobb hányadát.

A fejlesztők továbbá azt is elárulták, hogy mióta létezik a játék, összesen 322 ezer csalót iktattak ki a közösségből. Ezen számok alapján úgy tűnik, hogy működik a rendszer és nem kell tartanunk tőlük, persze ahogy nő a játékosszám, úgy lesz egyre nehezebb küzdeni a kevésbé tisztán játszók ellen.

41.
41.
0Hagyma0
Igazából, nagyon sokat mosolygok a kommenteken.
Már azt sem értem, hogy mi értelme van egy olyan játékról híreket olvasni, amit utálok, de ráadásul őrjöngve védeni sz álláspontot... Furcsa... De igazából értem. Pistike eddig a mikrosütőn cs-zett, olvasta, hogy az már nem menő, és tiszta ideg lett, hogy ő nem engedheti meg a krumplit lecserélni. Ez érthető. Ugyanakkor talán a véleményeket hagyjuk meg azoknak, akik megvették.
Ez a játék nagyszerű szórakozás, főleg haverokkal. Casual, és pro szinten is. Aránylag Gyors meccsek, taktikai érzék, pálya elég nagy. Nekem tetszik
35.
35.
Jó, de ti nem vagytok szakemberek, itt minden második ember fejlesztő.
25.
25.
ollie92
Hoppácska, állítólag a profi blúhól, szarik is az optimalizációra :D Idén, már nem jön semmi grafikai/fizikai javítás. Kitolnak valami kötelező tartalmat, új map 1-2 tortaszeletelő, talán még egy új, 4 kerekű kotlókergető is bekerül. Csakhogy a sok veréb baszakodhat low grafon, mert a játék jobb nem lesz :D
22.
22.
kopic
Komolyan, ennyire nincs hír ?
17.
17.
Ecneb
Manapság az ilyen be nem fejezett hulladék játékok a divat? Komolyan mondom ritka a jó játék!
Csinálják az összecsapott szarokat és az ember játszik vele, mert trend? pokemon go, star citizen, pubg és sorolhatnám! Ennyire leszarják a fejlesztők a játékokat és a játékosokat és minden a pénz?

Régen érdekes csináltak még jó játékot, ahol a mai napig beszélgetünk róluk és pénzt is szépen termeltek. Ezek a trend játékok meg kurva sok pénzt hoznak a "fejlesztőknek", majd pár hónap elteltével már a kutya sem emlékszik rájuk.

Hová tartunk?
14.
14.
#11: Kurva anyád videó? Szerintem a fél oldalnak elküldte :D
11.
11.
Ooorky
#8: Vigyázz, nekem múltkor PM-ben úgy beszólt, hogy már le se merem írni milyen szánalmas szegényke.
9.
9.
#8: Ők még visszamentek egy pubg körre.
7.
7.
mestermagyar
#1: De nem veszed észre hogy pont ezt nem akarják? Ha végignézel a legjátszottabb címek listáján akkor a felük ilyen ha nem a többség. Rocket League-ra (bár mostanság nincsenek nagy számai) célzok különösképpen.


A GTA V-be undorító összegeket öltek és valszeg a PUBG is fog elérni akkora népszerűséget hacsaknem rég túllépte már. Skyrim is ilyen.

Mondd meg, mégis mi teendő lenne még ezzel a címmel? 200 milla bevétellel tudnak indítani több tucat pubg kezdeményt és valszeg jobban megéri nekik. A PUBG lényege is a H1Z1 battle royal módjának a meglovagolása volt. Látták hogy mekkora esélyt cseszik el a Sony stúdiója a rossz döntések miriádjaival.

Ezért fogták és megalkották a gaming idei Gangam Style-ját. Ők ebben utaznak.
3.
3.
ollie92
#2: Hát faszikám, ha ott lennék, addig rugdosnám a lomha picsájukat, míg be nem pakolnának 2 új mapot és optimalizálnák év végéig.
2.
2.
#1: Lehet téged is be kéne vonni a fejlesztésbe, állandóan játszod a szakembert.
1.
1.
ollie92
USD30 darabja, 15 millió eladott példány, USD450 milla bevétel, levonva a steam, marketing, twitchesek költségei, csak marad szaros 200 milla. Na abból már be lehetne fejezni a játékot és optimalizálni, nem ? Felbérelni 50-100 szakembert, hogy besegítsenek....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...