PUBG - tovább pörög a banhenger

  • Írta: gabeee
  • 2017. október 16.
  • Hír
Nem is olyan régen ért el újabb csúcsot a PlayerUnknown's Battlegrounds a játékosszám terén, ami egyrészt nagyon szép eredmény, másrészt viszont azt is jelenti, hogy egyre nagyobb eséllyel kell számolniuk a fejlesztőknek a csalókkal.

Múlt héten jelentette a Bluehole, hogy a PlayerUnknown's Battlegrounds újabb rekordot állított fel, miután volt olyan pillanat, amikor egyszerre kétmillió játékos küzdött a győzelemért. Ez a szám ismét elismerésre késztette a szakmát, azonban megvannak a maga hátrányai is. Természetesen minél többen nyúzzák a programot, annál több potenciális csaló is bekerülhet a játékba, és az elmondások szerint vannak is szép számmal ilyenek.

 A Bluehole azonban felveszi a kesztyűt a cheaterek ellen, és a BattlEye rendszerének köszönhetően sorra bannolja a nem éppen tisztességesen játszó felhasználókat. A Twitteren tett bejegyzésekből kiderül, hogy naponta 6 és 13 ezer közötti csalót bannolnak a játékból. A bejegyzésben az is szerepel, hogy Kínából jön a legtöbb ügyeskedő, lévén ők adják a felhasználók egyik legnagyobb hányadát.

A fejlesztők továbbá azt is elárulták, hogy mióta létezik a játék, összesen 322 ezer csalót iktattak ki a közösségből. Ezen számok alapján úgy tűnik, hogy működik a rendszer és nem kell tartanunk tőlük, persze ahogy nő a játékosszám, úgy lesz egyre nehezebb küzdeni a kevésbé tisztán játszók ellen.

41.
0Hagyma0
Igazából, nagyon sokat mosolygok a kommenteken.
Már azt sem értem, hogy mi értelme van egy olyan játékról híreket olvasni, amit utálok, de ráadásul őrjöngve védeni sz álláspontot... Furcsa... De igazából értem. Pistike eddig a mikrosütőn cs-zett, olvasta, hogy az már nem menő, és tiszta ideg lett, hogy ő nem engedheti meg a krumplit lecserélni. Ez érthető. Ugyanakkor talán a véleményeket hagyjuk meg azoknak, akik megvették.
Ez a játék nagyszerű szórakozás, főleg haverokkal. Casual, és pro szinten is. Aránylag Gyors meccsek, taktikai érzék, pálya elég nagy. Nekem tetszik
38.
Pacsirta
#30: ollie92 feleslegesen hadakozol ezzel a két no life kommenthuszárral, ugyanazt hajtják! Nem látják azt amit te meg én. Nem látják mert elvakultak. Jelzem, teljesen elüzletiesedett ez az Early Acces játék. Fél év alatt dokkal fontpsabb volt nekik, hogy online piactereket csináljanak a Battlegroundnak, meg a Twichnek, egy kis bögre egy kis párna, egy kis ruci ez az amaz, máris sokkal több lé dől a nagy semmiért, máris sokkal többen nyúlnak a pénztárcához. Mindezen hülye üzleti fogás mellett, sokkalta inkább kellett volna azzal foglalkozni, hogy a játék hangja ne recsegjen ropogjon hiszen a mái napig nem sikerült kijavítani ezt sem, ahogy ezer meg ezer pitiáner dolgot sem. Itt a lé a lényeg semmi más. Ez a játék soha nem lesz befejezve, bejött nekik az évszázad videójátékos biznisze, kár hogy átveréssel.
36.
Pacsirta
#25: #28 Egyet kell értenem!
35.
Jó, de ti nem vagytok szakemberek, itt minden második ember fejlesztő.
25.
ollie92
Hoppácska, állítólag a profi blúhól, szarik is az optimalizációra :D Idén, már nem jön semmi grafikai/fizikai javítás. Kitolnak valami kötelező tartalmat, új map 1-2 tortaszeletelő, talán még egy új, 4 kerekű kotlókergető is bekerül. Csakhogy a sok veréb baszakodhat low grafon, mert a játék jobb nem lesz :D
22.
kopic
Komolyan, ennyire nincs hír ?
21.
delphijos
#20: Én nem játszom a játékkal, és amúgy az hogy valaki utálja, nem érdekel. Amit nem értek azok az ilyen kommentek. Senkinek sem tartanak pisztolyt a fejéhez hogy kötelező megvenni. A net tele van videókkal ( ha jól emlékszem pont az volt a “magyarázat” hogy fizetett játékosok közvetítése miatt veszik a népek ) , szerintem senki sem vesz zsákbamacskát. Pontosan tudja mindenki mit kap a pénzéért. Olyan nehéz elhinni hogy van akit ez köt le, vagy ezzel tud kikapcsolódni? 2017 van, mielőtt vesz valami az ember , mindennek utána tud nézni. Nem egy screenshot vagy dobozkép alapján kell dönteni. Nem értem miért kell úgy csinálni mintha mindenki agymosott idióta lenne, de persze azért van aki “tisztánlátó” aki értetlenül áll a jelenség előtt. Majd ha nem fejlődik, jön jobb, akkor elpártolnak az emberek. Akinek meg nem tetszik , az választhat millió más közül. A COD-ot is egy csomóan várják, arról is van csomó video, volt beta is. Ott is tudhatja mindenki mire számítson. Lehet hogy sok embernek nem tetszik, de ott sincs semmi átverés. Mindenki tudhatja milyen lesz. Ha van akinek jó így is, szíve joga. És az ő pénze.
20.
Pacsirta
A játékszoftver készítők szépen kihasználják az Early Acces fogalmát arra, hogy elszedjék a pénzünket. Szépen ennek be is dőlünk. A napokban kipróbáltam a Fortnitet és úgy látom, hogy köröket vert már most a Pubg-ra. Mára a hiszékeny buta emberek azt hiszik, hogy az Early Acces fogalma az jogot ad a készítőknek arra, hogy hómapokig és évekig egy helyben toporogjon egy játék. Aki azt hiszi, hogy ez a játék valaha elkészűl, az álomvilágban él.
17.
Ecneb
Manapság az ilyen be nem fejezett hulladék játékok a divat? Komolyan mondom ritka a jó játék!
Csinálják az összecsapott szarokat és az ember játszik vele, mert trend? pokemon go, star citizen, pubg és sorolhatnám! Ennyire leszarják a fejlesztők a játékokat és a játékosokat és minden a pénz?

Régen érdekes csináltak még jó játékot, ahol a mai napig beszélgetünk róluk és pénzt is szépen termeltek. Ezek a trend játékok meg kurva sok pénzt hoznak a "fejlesztőknek", majd pár hónap elteltével már a kutya sem emlékszik rájuk.

Hová tartunk?
14.
#11: Kurva anyád videó? Szerintem a fél oldalnak elküldte :D
12.
HeniCicaVagyok
#8: Sehol nem láttam, hogy azt írta volna , hogy szar. Simán csak leírta, a véleményét amit te és a másik három akkuntod nehezményez. Te is ott vagy minden pg hirnél és leírod azt amit leírtál most. A te véleményed azért sokkal unalmasabb, mert nem is vélemény, hanem szimpla trollerkedés és nem több. Te értelmes dolgot nem szoltál még ehhez a játékhoz, de másokat állandóan kritizálsz a másik három accuntodal. ja és hogy lehet ezt a mondatot értelmezni: ''' Ahhoz képest hogy ez mennyire szar, mégis minden hírnél ott vagy hogy ezt közöld is''' Mert ha jó lenne akkor azt ne közölje? vagy direkt arra akarsz utalni, hogy ha szerinte baj van a játékkal, akkor azt nem kéne mindig leírnia? Nem értem én ezt. Miért ne irhatná le a véleményét? Miért zavarja ez a három accuntodat?? Hogy pár perc eltéréssel, leírd a tőled elvárt és megszokott sorokat? Amúgy melyik az a többi nikk? Van olyan egyáltalán? Vagy csak ő az egyetlen a földgolyón akinek nem tetszik és azt le is írja? Pl ebben a hírben nincs egy pozitív komment sem a játékra. Csak negatív. A 10 hozzászólásnak a fele tiszta értelmetlen trollkodás, köze nincs a témához, ahogy a tiédnek és a másik három akkuntodnak sem. Én nem játszom vele, nem igazán érdekel a játék. Én akiket ismerek és játszanak vele, azok simán a farmoilásért játszák, ebből veszik a többi játékot.
11.
Ooorky
#8: Vigyázz, nekem múltkor PM-ben úgy beszólt, hogy már le se merem írni milyen szánalmas szegényke.
9.
#8: Ők még visszamentek egy pubg körre.
7.
mestermagyar
#1: De nem veszed észre hogy pont ezt nem akarják? Ha végignézel a legjátszottabb címek listáján akkor a felük ilyen ha nem a többség. Rocket League-ra (bár mostanság nincsenek nagy számai) célzok különösképpen.


A GTA V-be undorító összegeket öltek és valszeg a PUBG is fog elérni akkora népszerűséget hacsaknem rég túllépte már. Skyrim is ilyen.

Mondd meg, mégis mi teendő lenne még ezzel a címmel? 200 milla bevétellel tudnak indítani több tucat pubg kezdeményt és valszeg jobban megéri nekik. A PUBG lényege is a H1Z1 battle royal módjának a meglovagolása volt. Látták hogy mekkora esélyt cseszik el a Sony stúdiója a rossz döntések miriádjaival.

Ezért fogták és megalkották a gaming idei Gangam Style-ját. Ők ebben utaznak.
3.
ollie92
#2: Hát faszikám, ha ott lennék, addig rugdosnám a lomha picsájukat, míg be nem pakolnának 2 új mapot és optimalizálnák év végéig.
2.
#1: Lehet téged is be kéne vonni a fejlesztésbe, állandóan játszod a szakembert.
1.
ollie92
USD30 darabja, 15 millió eladott példány, USD450 milla bevétel, levonva a steam, marketing, twitchesek költségei, csak marad szaros 200 milla. Na abból már be lehetne fejezni a játékot és optimalizálni, nem ? Felbérelni 50-100 szakembert, hogy besegítsenek....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...