PUBG - tovább pörög a banhenger

  • Írta: gabeee
  • 2017. október 16.
  • Hír
Nem is olyan régen ért el újabb csúcsot a PlayerUnknown's Battlegrounds a játékosszám terén, ami egyrészt nagyon szép eredmény, másrészt viszont azt is jelenti, hogy egyre nagyobb eséllyel kell számolniuk a fejlesztőknek a csalókkal.

Múlt héten jelentette a Bluehole, hogy a PlayerUnknown's Battlegrounds újabb rekordot állított fel, miután volt olyan pillanat, amikor egyszerre kétmillió játékos küzdött a győzelemért. Ez a szám ismét elismerésre késztette a szakmát, azonban megvannak a maga hátrányai is. Természetesen minél többen nyúzzák a programot, annál több potenciális csaló is bekerülhet a játékba, és az elmondások szerint vannak is szép számmal ilyenek.

 A Bluehole azonban felveszi a kesztyűt a cheaterek ellen, és a BattlEye rendszerének köszönhetően sorra bannolja a nem éppen tisztességesen játszó felhasználókat. A Twitteren tett bejegyzésekből kiderül, hogy naponta 6 és 13 ezer közötti csalót bannolnak a játékból. A bejegyzésben az is szerepel, hogy Kínából jön a legtöbb ügyeskedő, lévén ők adják a felhasználók egyik legnagyobb hányadát.

A fejlesztők továbbá azt is elárulták, hogy mióta létezik a játék, összesen 322 ezer csalót iktattak ki a közösségből. Ezen számok alapján úgy tűnik, hogy működik a rendszer és nem kell tartanunk tőlük, persze ahogy nő a játékosszám, úgy lesz egyre nehezebb küzdeni a kevésbé tisztán játszók ellen.

45.
Fakjee
#44: Mindig ugyan azokat a szófordulatokat és írásokat használja. Nem tudathasadásos csak troll:)
Egyébként igazad van.
44.
delphijos
#43: El kell ezt engedni. Én jót röhögtem amikor az a henicica engem vádolt több nick-el :D Nekem kb. mindenhol ez a nick-em, de felőlem....

Egyszer hibázott a Kunhalmi úr, és ugyanabban a cikkben komplett modatokat és szófordulatokat ugyanúgy írt le mint a Poénfüggő ( vagy a másik ) . Na azt nem lehet félremagyarázni. Aki nem vak, úgyis tudja. Hagyni kell a francba.
41.
0Hagyma0
Igazából, nagyon sokat mosolygok a kommenteken.
Már azt sem értem, hogy mi értelme van egy olyan játékról híreket olvasni, amit utálok, de ráadásul őrjöngve védeni sz álláspontot... Furcsa... De igazából értem. Pistike eddig a mikrosütőn cs-zett, olvasta, hogy az már nem menő, és tiszta ideg lett, hogy ő nem engedheti meg a krumplit lecserélni. Ez érthető. Ugyanakkor talán a véleményeket hagyjuk meg azoknak, akik megvették.
Ez a játék nagyszerű szórakozás, főleg haverokkal. Casual, és pro szinten is. Aránylag Gyors meccsek, taktikai érzék, pálya elég nagy. Nekem tetszik
40.
Fakjee
De a kérdés továbbra is áll azoknak akik érdemben tudnak beszélgetni a dologról és nem csak fröcsögni járnak több reggel mint ez a ****.

Mennyi ideig is volt early access az Ark? A Project Cars? Akkor fél év alatt mit is vártok?
39.
Fakjee
#38: 3 vagy fene tudja hány reggel te lifelessezel? Well done! De tudodszerintem Ollie van annyira intelkigens hogy ne nyomja ami te minden pubg hir alá.. :)
38.
Pacsirta
#30: ollie92 feleslegesen hadakozol ezzel a két no life kommenthuszárral, ugyanazt hajtják! Nem látják azt amit te meg én. Nem látják mert elvakultak. Jelzem, teljesen elüzletiesedett ez az Early Acces játék. Fél év alatt dokkal fontpsabb volt nekik, hogy online piactereket csináljanak a Battlegroundnak, meg a Twichnek, egy kis bögre egy kis párna, egy kis ruci ez az amaz, máris sokkal több lé dől a nagy semmiért, máris sokkal többen nyúlnak a pénztárcához. Mindezen hülye üzleti fogás mellett, sokkalta inkább kellett volna azzal foglalkozni, hogy a játék hangja ne recsegjen ropogjon hiszen a mái napig nem sikerült kijavítani ezt sem, ahogy ezer meg ezer pitiáner dolgot sem. Itt a lé a lényeg semmi más. Ez a játék soha nem lesz befejezve, bejött nekik az évszázad videójátékos biznisze, kár hogy átveréssel.
37.
Fakjee
#36: Minden regeddel egyet értesz? Vagy lesz egy kis ellen show? :)
36.
Pacsirta
#25: #28 Egyet kell értenem!
35.
Jó, de ti nem vagytok szakemberek, itt minden második ember fejlesztő.
34.
Fakjee
#33: Fain. Érthetetlen a hőbörgés.
33.
lesik20
#29: Fél év alatt többet haladt mint a Rust vagy a DayZ.

DayZ csak 3 év után lett 60Fps R9 390 mellet, még most se annyira stabil.

32.
#31: Úgysem fogják megérteni, csak az okoskodás megy.
31.
Fakjee
#30: De miért hasonlítgatunk egy több év alatt elkészülő irdatlan csapat által elkészített megjelent AAA játékot egy early acces játékhoz ami mégcsak kész sincs, ráadásul méreteiben a Bf-ek többszöröse...
30.
ollie92
#29: Pont ez Fuckyeah, hogy pár hónapig ezen nem javítanak. Pont azon tényezőn, ami miatt sokaknál még mindig tabu. Ha menne rendesen, még be is ruháznék rá jövőre, de nem haladnak, annyira fejükre nőtt. BF1, Battlefront ultrán, recenés mentesen futott, tudom, más kategória. Azért ha akció van és adrenalin, ne baszakodjak már 40 FPSsel.
29.
Fakjee
#28: Ezzel semmi gond de i3 vagy i5 is jó. Ez egy alig fél éves early access játék. Akkora pályán mindezt élőben mint amennyi az összes eddig megjelent Cod és BF map egyberakva. 100 fővel.
Ehhez képest abszolút nem annyira gáz mint amennyire próbáljátok lefesteni.
Nem kötelező megvenni. A gépigény meg a méreteihez képest nem vészes. Ahogy mondtam egy 1050 szintű vga nem a világ vége sőt. Haver is 2500k mellett gtx 970-el tolja medium - high beállításokkal teljesen jól.
A 60fps pedig tény. De mégis van aki beéri kevesebbel. Mindazonáltal egy 1060 1080p highon már tudja 60-at. Kezdetekben még egy 1080 is szarakodott. Haladnak.
Fél év alatt nem tudom miért vár bárki csodát.
28.
ollie92
#26: 1. Nincs mindenkinek i7-6800k, főleg nem az 1050-es társaságnak. Inkább valami i3, vagy G pentium, talán gyengébb i5.
2. 60 FPS alatt, kényelmetlen FPS-t játszani, főleg egérrel.
3. A Játék még így is szarul néz ki 2017-hez képest és szarabbul is fut.

nem fosozok le valamit divatból, cska nyitott szemmel járok és sajnálom, hogy ettől már nem lesz jobb a játék.
27.
Fakjee
#26: * És ez egy 2 hónappal ez előtti állapot.
26.
Fakjee
#25: https://youtu.be/WP2-szQCi9w

1080p ultra 1050 esen is játszható. Highon +15-20 fps.
Azért egy 1050 szintű vga nem a világ teteje. És messze még a low.
25.
ollie92
Hoppácska, állítólag a profi blúhól, szarik is az optimalizációra :D Idén, már nem jön semmi grafikai/fizikai javítás. Kitolnak valami kötelező tartalmat, új map 1-2 tortaszeletelő, talán még egy új, 4 kerekű kotlókergető is bekerül. Csakhogy a sok veréb baszakodhat low grafon, mert a játék jobb nem lesz :D
24.
Fakjee
#21: Pontosan.
De itt is az ajvékolást főként egyetlen ember rendezi több reggel.
Alig fél éve early access a játék.Mennyi ideig is volt Early a Pcars? Az Ark?
Ismerősöm tolja az első perctől, aki azért ajvékol mert nem fejlődik az szimplán hazudik. Nem haladnak lólépésben de szépen kupálódik a program szerinte.
Nekem nem jott be kb 2 honapja refundoltam is. De gondolkodok hogy újra beszerzem mert duóban vagy többen jó stuff lehet.
Hagyni kell a hisztizőket főleg a többreges trollt a fenébe.
23.
Fakjee
#20: Hozz mégegy reget hátha akkor elhiszi valaki. :)
22.
kopic
Komolyan, ennyire nincs hír ?
21.
delphijos
#20: Én nem játszom a játékkal, és amúgy az hogy valaki utálja, nem érdekel. Amit nem értek azok az ilyen kommentek. Senkinek sem tartanak pisztolyt a fejéhez hogy kötelező megvenni. A net tele van videókkal ( ha jól emlékszem pont az volt a “magyarázat” hogy fizetett játékosok közvetítése miatt veszik a népek ) , szerintem senki sem vesz zsákbamacskát. Pontosan tudja mindenki mit kap a pénzéért. Olyan nehéz elhinni hogy van akit ez köt le, vagy ezzel tud kikapcsolódni? 2017 van, mielőtt vesz valami az ember , mindennek utána tud nézni. Nem egy screenshot vagy dobozkép alapján kell dönteni. Nem értem miért kell úgy csinálni mintha mindenki agymosott idióta lenne, de persze azért van aki “tisztánlátó” aki értetlenül áll a jelenség előtt. Majd ha nem fejlődik, jön jobb, akkor elpártolnak az emberek. Akinek meg nem tetszik , az választhat millió más közül. A COD-ot is egy csomóan várják, arról is van csomó video, volt beta is. Ott is tudhatja mindenki mire számítson. Lehet hogy sok embernek nem tetszik, de ott sincs semmi átverés. Mindenki tudhatja milyen lesz. Ha van akinek jó így is, szíve joga. És az ő pénze.
20.
Pacsirta
A játékszoftver készítők szépen kihasználják az Early Acces fogalmát arra, hogy elszedjék a pénzünket. Szépen ennek be is dőlünk. A napokban kipróbáltam a Fortnitet és úgy látom, hogy köröket vert már most a Pubg-ra. Mára a hiszékeny buta emberek azt hiszik, hogy az Early Acces fogalma az jogot ad a készítőknek arra, hogy hómapokig és évekig egy helyben toporogjon egy játék. Aki azt hiszi, hogy ez a játék valaha elkészűl, az álomvilágban él.
18.
Fakjee
#17: Early Access...Mond valamit?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...