Cross-play funkcióval erősít a Halo Wars 2

  • Írta: gabeee
  • 2017. október 18.
  • Hír
Link másolása
A 343 Industries bejelentése szerint a Halo Wars 2-t is felruházzák a cross-play funkcióval, így ezek után az Xbox One-tulajok és a Windows 10-et használó PC-sek egymás ellen is megütközhetnek.

Egyre több fejlesztő él a lehetőséggel, hogy összeeressze a különböző platformon játszókat. Így tesz most a 343 Industries is, aki bejelentette, hogy a Halo Wars 2-t is felvértezik a cross-play funkcióval.

A lehetőségen már nagy erőkkel dolgoznak a fejlesztők, így hamarosan összecsaphatnak az Xbox One-tulajdonosok a Windows 10-es PC-sekkel. Ezt az egyébként sokak által igényelt szolgáltatást előreláthatólag a Halo Wars 2 következő nagyobb frissítésével építi be a programba a stúdió.

A fejlesztők emellett még egy további újdonságról rántották le a leplet, ami nem más, mint az Xbox Arena. Az Xbox Arena lehetővé teszi a játékosok számára, hogy saját online bajnokságokat szervezzenek és vezessenek a játékon belül. Az Xbox Arena tornákat tehát bárki létrehozhatja, de csatlakozni is lehet hozzájuk a Halo Wars 2 játékközpontjából, vagy az Xbox Clubon keresztül.

Az mindenesetre örvendetes hír, hogy a fejlesztők továbbra is támogatják a játékot, és nem elégednek meg azzal, hogy a nagyobb hibákat kijavították benne.

4.
4.
LtK
#3: Foleg, hogy az elso felujitott valtozatat meg kiadtak. Gondoltak majd ha az elsot megveszik ott, annyira megtetszik az embereknek , hogy szaladnak a folytatasert winstore-ba??? Engem csak a winstore tart vissza a veteltol, es gondolom nem csak en vagyok vele igy.
3.
3.
kastorhun
#2: Ezt mondjuk én se értem, a microsoft storet közel se használják annyian mint a steamet, és állítólag közel se annyira jó.
2.
2.
LtK
Kiadhatnák már végre Steam-re inkább...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...