Project CARS 2 - trailer az elismerésekről

  • Írta: gabeee
  • 2017. október 18.
  • Videó
Link másolása
Múlt hónapban debütált a Slightly Mad Studios csúcsszimulátora, és ahogyan az várható volt, egyből be is zsebelte az elismeréseket. Még úgy is az egyik legjobb autóverseny lett idén, hogy rendesen felduzzadt a mezőny.

Körülbelül egy hónapja jött ki a Project CARS második része, és hibái ellenére egy lehengerlő szimulátor lett. A nemzetközi sajtó és mi is magas pontszámmal jutalmaztuk a játékot, hiszen alig van olyan része, ami félresiklott volna.

Természetesen a fejlesztőknek dagad a májuk a büszkeségtől, jól mutatja ezt a legújabb trailerük is. A Bandai Namco és a Slightly Mad Studios közösen készített ugyanis egy összefoglalót a játék bezsákmányolt elismeréseiről, megköszönve ezzel a remek fogadtatást és a támogatást. A kisfilm alatt sok kritikus dicsérő mondata felvillan, köztük az Autoweek, a PC Gamer és a Hardcore Gamer írójának lelkendező szavai.

Egytől egyig elismerőek ezek a mondatok, és mielőtt azt hinnénk, hogy a fejlesztőknek sokáig kellett keresgélni ilyen pozitív kritikák után, érdemes még egy pillantást vetni a tesztünkre, ahol részletesen leírjuk, mitől ennyire jó az idei Project CARS.

32.
32.
crytek
#31: Adom neki a 4-et is mert az első rész bundleba volt szaré hugyé :)
Várom a 2 részt is hasonló koncepcióban :)
31.
31.
Őrnagy
Bugok ide, vagy oda, a PC kap tőlem 3 nagy pirospontot. Egyet, mert törnek az autók. Még egyet, mert változik az időjárás és a napszakok. A harmadikat meg, mert be lehet állítani az egészen árkád szinttől a szinte
szimulátorig. És ezt a 3 dolgot együtt egyik konkurense sem tudja.
27.
27.
unrealnoise
A PC2 eladások PC-n lehet nem a legjobbak. Pont. De elmondom, hogy PC1-ből is PS4-en fogyott a legtöbb. Simán meglehet a 400.000 összdarabszám. Kevésnek kevés, de ez van, ez egy ilyen év. Dirt4, F1, Forza, GTS, több jó cucc is megjelent idén, nehéz ilyenkor nehéz dominálni.

PS4-en azt látom, hogy baromi sokan multiznak, és fognak is, mert brutális a tartalom, és végre normális online rendszer van a multi mögött.

Majd apránként eladogatják azt a pC2-t szépen. Remélem fejlesztik a pC3-t is a háttérben majd 3 év múlva, esetleges PS5 premierre, full VR-támogatással bankot tudnának robbantani. És szerintem ezt nagyon jól tudják ők is...
23.
23.
crytek
Szerintem a legjobb elismerés a játékoknak az ,hogy mennyit adnak el belőle.... Ez lassan 1 hónapja van kint és a pc így néz ki:

Owners: 88,143

Ez alapján egy határ szar fos.
22.
22.
Grabowsky30+
Mire ez a nagy utálat, ha nem valami konzolos funboy vagy nem értem! Nem mondom, hogy ez a világ legszuperebb játéka, de azért nem rossz. Az irányítása már már szimulátoros, a grafika való igaz nem fejlődött az első óta kb semmit, de szerintem ez még mindig a szép kategóriába tartozik. Az időjárás effektek fantasztikusak. Soha egyetlen autós játékban nem éreztem ilyen ffb hatást, hogy belemész egy tócsába és ezt érzed, de még azt is melyik kerékkel! Az való igaz, hogy tele van buggal, ha az időmérőt tovább nyomod utolsó vagy bármilyen időt is mentél, havas pályán nem rakja fel hátra a gumit, ezért nem lehet vele közlekedni, én nem tudom, hogy a radikálnál mi lehet, akárhogyan állítom a leszorítóerőt a stabilizátort a guminyomást gyakorlatilag bármit, a hátuljának nincsen tapadása, ha elindul a segge vége nem lehet megfogni, szerintem ez is valami bug nem lehet, hogy ez ennyire ne tapadjon. 1080on nyomom oculussal minden felnyomva maxra és simán megvan a 90fps. Szóval nem tudom, hogy aki ezzel próbálkozott hogyan volt problémája a 60-al is! Valószínű úgy, hogy hazudik vagy valami béna p.cs.
16.
16.
delphijos
#15: Elég csak elolvasnod a másik nicked kommentjét arról hogy mekkora okádék, fos, stb.... itt éppen a PC2. Hagyjuk már egymást lógva....
12.
12.
delphijos
Én ezt nem értem. Van 3 jó autós játék. 1-1 exkluzív 1 multiplatform. Mindenki megtalálhatja a számítását. Erre már az X. cikknél megy az anyázás meg a veszekedés hogy melyik a “jobb”. Mintha eddig bárkinek sikerült volna meggyőznie a másikat.... Mi a fenére jó ez?
5.
5.
kamgecam
Nem olyan rossz ez csak ne lenne ilyen steril.
4.
4.
rethrospektiv
Nekem is elég gyanús ez a sok elismerés a számtalan bug ellenére, ami xboxon jelentkezik. Grafikaila a Forza úgy érzem magasan veri. Több helyen laggol, nem ment beállításokat és így tovább. Szóval jobban örülnék az öntömjénezésen túl egy javító csomagnak.... :)
1.
1.
Mekee85
Érdekes, hogy ezt a... valamit annyira magasztaljátok valamiért, pedig ottvan mellette minden más ami sokkal jobb nála. Grafikailag 0 fejlődés, hangok szintén, tartalom szintén... talán az offroad az egyetlen. Forzanal az volt a baj, hogy nem olyan valtozatos mint a horizon (wtf?) bar szimulatortol nemtudom milyen ujdonsagot var el a tesztelő, persze az itt nem volt baj. Ennél még a tartalom hiányával küzdő GT sport is fényévekkel jobb, minőségibb.
De persze ez csak az én meglátásom :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...