Így fut majd a Gears of War 4 Xbox One X-en

  • Írta: zoenn
  • 2017. október 25.
  • Videó
Link másolása
A Microsoft részletezte, hogy milyen grafikai javulásra számíthatnak a leendő Xbox One X-tulajok a Gears of War 4-ben. Két megjelenítési mód közül választhatunk: ha megelégszünk 1080p-vel, már a kampány is 60 fps-sel szalad majd.

November 7-én, azaz az Xbox One X premierjével egy időben érkezik egy frissítés a Gears of War 4-hez, amellyel kihasználhatjuk az új konzol erejét a játékban. A nagyobb felbontású textúrák, a jobb bevilágítás, a dinamikus árnyékok, a megnövelt látótávolság és a minőségibb tükröződés mellett két megjelenítési mód közül választhatunk.

Ha van hozzá megfelelő tévénk, a Visuals módban a játék kampánya és hordamódja natív 4K-ban fut majd 30 képkocka/másodperc sebességgel. 1080p-s képernyőkön a képet Full HD-ra tömörítik, így élesebb látványt kapunk.

Performance módban a kampány és a hordamód 1080p-ben fut majd 60 fps-sel az adaptív skálázásnak köszönhetően.

A HDR-opció már Xbox One S-en is működik.

17.
17.
delphijos
Én nagyon remélem hogy tényleg jön az egér + bill. támogatás, mert akkor lesz min fps-t játszanom. Egyelőre konzolon teljes mértékben hanyagolom a műfajt. Pedig hiányzik.
16.
16.
frankdelgado
Újabb sírós kislànyok jelentkeztek be.
15.
15.
user101
Akkor a gyengébbek kedvéért még egyszer :

- van xbox360-am ( szereztem a gyereknek ingyen ( pénzt csak PS4-ért fogok adni vagy Switch-ért még nem tudom, de nem annyit amennyibe most kerül !!! ))

- van rá GoW2, de én FullHD, 60FPS+ akarom játszani massterrace ready módban billentyűzettel és egérrel. Nem tudom és nem is akarom megszokni kontrollert. 360-on szar és kész, nem vita tárgya ! :D

- Fizetnék érte pénzt, ami bármilyen világban jó a fejlesztőnek ( összességében több jönne be belőle, mint amennyibe a port kerül ).

- Az MS látványosan szart se csinál csak veri a nyálát egy középkategóriás PC szintű bukott konzolra, amire nincs játék, akkor meg nem kurv@ra ráérnek ?

- Nem fogok One-t venni és azon játszani, mert nem akarok, nincs értelme és mert lóf@sz ! :D

Köszönöm szépen az Alan Wake-et, Recore-t és a Quantum Break-ot, de kérek szépen GoW-ot is ! :D A többi nem érdekel ! :D
14.
14.
13.
13.
PaprikaJancsi
#12: Igen, véletlen sem az egyik leggazdagabb cég fogja, egy 1$ bundle-ből élő GK felhasználó véleményét kiröhögni. :D

A statisztikád meg nagyon alapos volt xD
12.
12.
crytek
#6: Szerintem ha megkérdeznél 10 millió pc-s embert ,hogy melyik konzolt venné a pc mellé és miért ....szerintem 9,9+ millió azt felelné hogy ps4-et mégpedig az exlúziv címek miatt.

M$-on látszik, hogy feladott már mindenféle harcot a sony ellen... PC-re görcsölnek ezzel a fostalicska $tore-al amikor steam-en a többszörösét keresnék vele.... De ezek cigánykodnak a saját szarjukkal....Mondván nekik mindegy Xboxra vagy pc-re veszik az emberek....hát pont nem mert ha steamre is jönne mocskos mértékben többen vennék és több pénz folyna nekik..csak hát ezek debilek nem látják ezt
Mindegy ők tudják mi csak röhögünk ezen a gyökér bandán. :)
11.
11.
biohazard rex
#8: Nézz fel egyszer 1 konzolos redditre, ott is ugyan ez megy mint itt.
9.
9.
almaspite
Én meg azt nem tudom felfogni, miért fáj valakinek ha a kedvenc cime, jön egy másik platformra? Kevesebbnek érzi magát? Rosszabb lesz a játék tőle? Nem úgyan azt a élményt fogja adni? Vagy alapból nem szeret azon a platformon játszani és sajnálja hogy kiadta rá a pénzt, a gépet melesleg lehetetlen eladni. (Irónia)
8.
8.
almaspite
#6: Egyszerű válasz: sok ember van. Én örülnék neki a 2 és 3-mat fognák és kidobnák pc-re, akkár olyan állapotba is ahogy van. Nem érné megvenni a xbox-okat? Elégé relative, mivel megveszik őket, sokan azon szeretnek játszani. Az gond, hogy megjelenik asztalira? Nem, mivel microsoftnak ott windows pc-n. Egyedül azok kaptak ideggörcsöt, akik csak az exclusivok miatt vettek xboxot. Valahogy Mo-ba több ilyen hangos ember van mint külföldön... valahogy.
7.
7.
frankdelgado
#6: Igen. Mert sírós 3,14csàk mind.
6.
6.
TDavid22
#3: Nem értelek titeket..
Ha valami (és legyen az régi vagy frissebb játék) ex. cím az xbox-on akkor azért megy a nyavalygás, hogy miért nem hozzák át pc-re, ha meg valamilyen játéka kijön pc-re és xbox-ra akkor meg nincs értelme xbox-ot venni. :D
Valaki elmagyarázza?
5.
5.
crytek
#3: Azokat 100% hogy nem fogják kiadni pc-re....szerintem az 1 remastered meg a 4-se fogy jól ebben a $toreban hogy megérje a többit portolni
4.
4.
ollie92
Még ha judgementet nem is, de ha a 2&3 is kiadnák PC-re, akkor áldoznék egy borjút is, az kurva élet !
3.
3.
user101
Okés, de mikor jön a 2,3 és a Judgement PC-re ? Ne kelljen már a gyerek 360-ján kontrollerrel szenvednem olyan minőségben, aminél a minecraft is jobban néz ki PC-n :)))
2.
2.
Stranger
#1: Szerintem a downsampling-re utal a cikkíró, ami végeredményben az, hogy FullHD-s képen kapsz egy FullHD-re konvertált felbontást, de eredetileg 4k-ban fut a gém.
1.
1.
crytek
"1080p-s képernyőkön a képet Full HD-ra tömörítik " Mivan? Full HD = 1080P

Valaki megkavaradott a cikk írása közben
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...