X06: X360-exkluzív lesz a Resident Evil 5?

  • Írta: fojesz
  • 2006. szeptember 27.
  • Pletyka
Link másolása
Vajh mit szólnának a PlayStation-tulajdonosok akkor, ha kedvenc horror-sorozatuk hirtelen leváltaná ősplatformját, s a konkurens konzolok mellett foglalna álláspontot?
Vajh mit szólnának a PlayStation-tulajdonosok akkor, ha kedvenc horror-sorozatuk hirtelen leváltaná ősplatformját, s a konkurens konzolok mellett foglalna álláspontot? Természetesen a fenti költői kérdés volt, megválaszolni nem lehet, sőt nem is kell. Mindenesetre érdemes kibeszélni a pletykát, mely az utóbbi órákban röppent fel.

Ugrás a galériához

Történt ugyanis, hogy az Xbox Japan fejese, Takashi Sensui elkezdett fecsegni annak lehetőségéről, hogy a Resident Evil-sorozat ötödik része esetlegesen X360-exkluzív címmé válhat: elmondása szerint jóbarátjuk a játék producere, s egy sör mellett kényelmesen el tudnának dumcsizni a játék kisajátításáról. A további találgatások ellenére azonban a Capcom megerősítette: X360 mellett PS3-ra is kijön a játék, ahogy azt korábban bejelentették.

Félni tehát nem kell, minden bizonnyal a japán cég nem fogja botor módon exkluzívvá tenni a Microsoft gépén a címet, hiszen a Resident Evil-játékok mindig is a PlayStation-ök hatalmas húzónevei voltak - arról pedig csak zárójelben emlékezünk meg, hogy a kiadónak mekkora vagyont hoztak ezen játékok az évek folyamán.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...