X06: X360-exkluzív Grand Theft Auto 4-epizódok

  • Írta: fojesz
  • 2006. szeptember 28.
  • Bejelentés
Link másolása
A barcelonai X06-kiállításon a Microsoft bejelentette, hogy a GTA4 megjelenése után X360-exkluzív kiegészítésekhez férhetünk majd hozzá az Xbox Live-on keresztül.
A barcelonai X06-kiállításon a Microsoft bejelentette, hogy a GTA4 megjelenése után X360-exkluzív kiegészítésekhez férhetünk majd hozzá az Xbox Live-on keresztül.



A sajtóközleményből a következőket tudtuk meg:

"Sor került a Rockstar Games és a Take-Two sokak által és régóta várt „Grand Thef Auto 4”-ével kapcsolatos új részletek ismertetésére is. A Rockstar Games két új epizódot kínál letöltésre, melyek epizódonként több órányi játékidővel toldják meg a már amúgy is magával ragadó és lenyűgöző játékot. Mindkét fejezet exkluzív, kizárólag Xbox 360-on és az Xbox Live-on keresztül lesznek elérhetők. A „Grand Theft Auto 4” az Xbox 360 játékosok számára a játék premierjének első napjától fogva elérhető lesz: a GTA IV az Egyesült Államokban 2007. október 16-án, míg Európában 2007. október 19-én fog megjelenni. (A két letölthető fejezet pontos megjelenési időpontja később kerül bejelentésre)."
14.
14.
Dyer
Csak azt tudom mondani, mint minden esetben, mikor egy istencsaszar jatek csak konzolra jelenik meg: ..rva anyatokat! pc-n is nagy bevetelt hozna afelol biztos vagyok!!!! De En azert se veszek konzolt. Egyszeruen ruhellem....
13.
13.
Madd Dogg
Gta 1. biztos az is ps3-on jelent meg. már látom, mikor a marketingesek az "ősidők óta konzolexkluzív GTA"-ról beszélnek...
12.
12.
majoros25
Hát gyereke most naon kicsesztek velünk PC-kel nagyon ez nem fer mindíg velünk nem igaz hogy már csak a jó játékok csak Xbokszra jelennek meg áááááá ez nem igasság MI LESZ VELÜNK már a PC-ét el is felejtik hogy mi is létezünk pedig mennyit kaszálhatnának vele szerintem:(
11.
11.
Utys
A hírben nem az áll hogy a GTA4 pécére nem jelenik meg, hanem az hogy a kiegészítések nem. Vagy volt régebben szó arról hogy PC-re nem is jön?
10.
10.
SanAndriska
Ha nem dobják ki PC-re, biztosan elfelejthetnek egy rakat vásárlót. ÉS a PC fanok sem hiszem hogy majd csak úgy hipp-hopp vesznek egy X360-at. Vagy igen.. ( Van aki megteheti) Ez nagy szemétség. Pc-s játék volt! Hát maragyon is az! Bár a gépem úgy sem lesz elég a futtatásához, de később még hasznát venném a játéknak. De azért ez köcsögség.
9.
9.
Wes Craven
SAJNÁLATOS !!!! Nagyon... eléggé pocsk dolog, hogy már az amolyan számolásba nem beletartozó részek nem jelennek meg PC-re kivéve a San Andreast, de hogy már a 4 sem. Mégis hogy gondolják...
8.
8.
Utys
Gondolom nem ingyenes........tiszta Oblivion fíling :P
6.
6.
ldavid
baszod, majd 2008 nyarán meglátod.. xD
6.
6.
Guppi
Hát jól kicsesztek velünk PC-ekkel!!!
5.
5.
pstomi
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

EZ A VILÁG LEGROSSZABB HÍRE!!!!!!!!!!!!!!!!



PC-VEL MI LÉSZ??????????
4.
4.
donmarchello
Ez nagyon jól hangzik. Már látom is a nem túl távoli jövőt. Amikor egy esős délután, szétunom magam, de játékot venni lusta vagyok. Bekapcsolom az Xboxot, majd letöltöm a GTAIV kiegjét. Hát nem szép a jövő?
3.
3.
uno
Nem sietik ezt el 1 kicsit? Még 1 év múlva jelenik meg, de már a kiegészítésen gondolkodnak...
2.
2.
fojesz
Természetesen nem minden, csak épp folyik az X06, mely Microsoft-konferencia. Ilyenkor nagyon sok az Xbox-hír.
1.
1.
shyfter
Mi van itt? Minden X360-ra lesz?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...