A Dreams is ott lesz a PlayStation Experience-en

  • Írta: zoenn
  • 2017. november 7.
  • Teaser
Link másolása
A múlt héten már sejtettük, hogy a Media Molecule új játéka is tiszteletét teszi a PSX 2017-en, mára azonban bizonyossá vált. Olyannyira így lesz, hogy a srácok már egy teaser trailert is közzétettek a Dreamsről.

Hiába hagyta ki sorra a legutóbbi játékkiállításokat, a Dreams köszöni szépen, jól van. A fejlesztés remekül halad, és a Media Molecule hamarosan még többet mutat belőle. Ahogy azt már sejtettük, a bemutatóra a decemberi PlayStation Experience-en kerül sor. Már egy teaser trailerünk is van róla:

A rendezvényt Anaheimben tartják december 9-10. között, de a Sony konferenciájára már december 8-án sor kerül. A prezentációt a Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios elnöke, Shawn Layden tartja majd különleges vendégekkel és bejelentésekkel.

De nem csak a Dreams lesz ott, hanem a Sucker Punch új játéka is, amely a múlt héten mutatkozott be a Paris Games Week keretében. A Ghost of Tsushima friss képsorai nyitják majd a konferenciát. Végre igazi gameplay jeleneteket láthatunk belőle?

A PSX 2017-en egyébként 50 százalékkal több játékot állítanak ki, mint tavaly.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...